Meekijken achter de schermen bij Famke Louise? FunX fixt dat voor jou!

9 maanden geleden


Text only:

Doneer aan KWF en maak kans op unieke FunX-belevenissen
Klik voor webversie
Fernando, Ouassima, Lauwtje, RBDjan en andere strijders trainen hard voor naasten met kanker
Team FunX zet alles op alles voor de Dam tot Damloop. Door mee te doen zamelen ze geld in voor KWF Kankerbestrijding. En dat is hard nodig! Ren je niet mee, maar wil je wel meehelpen? Doneer vanaf maandag en maak de komende week elke dag kans om een unieke belevenis te winnen. Bijvoorbeeld een kappersbehandeling van de enige echte Latifah of meekijken achter de schermen van een videoclip van Famke Louise.


Missy Elliott verrast fan die Work It cover killt 
Als er een award bestond voor beste cover, zou die misschien wel gaan naar deze lachwekkende Missy Elliott-fan. De Amerikaanse Mary Halsey toonde in The Ellen Show live haar skills en kreeg daar onverwachts hulp bij.


Swizz Wayne: De comeback van twee legends in the game
Niet één, maar twee legends uit de hiphopgame maken op dit moment hun comeback. Dus waarom niet allebei op één track? Swizzy deelt zijn eerste release sinds jaren met Lil Wayne op Pistol On My Side. Het resultaat: gruwelijkheid.


Maya (24) heeft nog steeds geen Nederlands paspoort
Naast Howick en zus Lili zijn er ruim 400 kinderen in Nederland die onzeker zijn over hun verblijf. Ooit worden die kinderen groot. Wat dan? De 24-jarige Maya beleefde een soortgelijke situatie als de twee kinderen en beschrijft het als een trauma.


Waarom Rarko volgens Touzani alles voor elkaar krijgt
Bromance in de studio bij Fernando in Start. Rapper Rarko primeurde deze week zijn nieuwe single en clip Probere Probere bij FunX en nam hiervoor zijn goede vriend Touzani mee. Ze vertellen hoe hun vriendschap is ontstaan.

MEER HEADLINES

FUNX OP INSTAGRAM


Klik hier om je uit te schrijven

Funx.nl

Categorieën: Artiesten Muziek | Instrumenten Weekend weg Pop Festival
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019