Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Meer gasten door ijzersterke content op social media? Dat kan!
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
6 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Training: meer gasten door ijzersterke social media content
Dat wil toch iedereen? Meer gasten, en dus ook meer omzet, door ijzersterke content op sociale media? Maar ja, hoe pak je dat […]
Lees verder
Als je de verkeerde gasten aantrekt, is het wachten op een negatieve review
Elk restaurant heeft zijn eigen specifieke doelgroepen. Het zijn de mensen die je aantrekt met je concept, keuken en […]
Lees verder
CityTrip Emmen: interview brasserie byBart
Soms vind je een dagzaak op een wel heel bijzondere plek. In het kader van de
CityTrip
Emmen belandden we net buiten Emmen, op […]
Lees verder
Sterrenrestaurant ML Haarlem verhuisd en uitgebreid met hotel
Sterrenrestaurant ML is medio maart 2018 verhuisd en heropend aan het Klokhuisplein aan de voet van de St. Bavokerk in
Haarlem
. […]
Lees verder
Frederik Berselius gastchef Rijks
Op 26 mei kook twee Michelinsterren chef Fredrik Berselius van restaurantAska samen met chef Joris Bijdendijk bij Rijks, het […]
Lees verder
Nederlanders kiezen steeds vaker voor peulvruchten
Het is al geruime tijd een hot topic: plantaardig eten wordt steeds belangrijker. Dit betekent niet direct dat heel Nederland en […]
Lees verder
Restaurants in Flevoland het best bereikbaar
Nederland beschikt over veel goede
restaurants.
Er zijn zelfs 108 restaurants die in 2018 één, twee of zelfs drie […]
Lees verder
Column: wat eet en drinkt de (on)bewuste Millennial?
De Millennial. De zelfbewuste, ongrijpbare, quinoa-kauwende dertiger. Of twintiger? Wat is het nou eigenlijk? De Millennial, ook […]
Lees verder
Trendy bowlingbaan met classy restaurant
Op donderdag 19 april opent in Warmond de eerste designbowlingbaan van West-Europa: Lucky’s Bowling. De fervente bowlers kunnen […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: ?Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht?
Tekort aan koks dwingt Ron Blaauw tot starten eigen college
Sterrenchef Lars van Galen bundelt merken onder De Gusteau Hospitality Groep
Duurder, gezonder en duurzamer; dit zijn de wijntrends van 2018
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch