Zorgtransformatie | Verrassende concepten bij Foodcourt | Beleef het zelf op het beleefplein
 
Indien je deze e-mail niet goed kunt lezen klik je hier.
 
topbalk
 
Beste,

Het verzorghuis van de toekomst, innovaties op uw vakgebied maar ook ontwikkelingen van nu die direct invloed hebben op uw werk. U vindt het allemaal op Zorgtotaal 2019. Dé vakbeurs voor professionals werkzaam in de zorg. Dit jaar biedt Zorgtotaal u meer dan 300 presentaties met inspiratie & cases uit uw vakgebied. Ook staan er ruim 350 exposanten klaar om u te informeren over de laatste ontwikkelingen binnen de zorg.

U bent in één dag op de hoogte van de beste producten, innovaties, lezingen en diensten binnen de zorg. Prikkel uw talent en bezoek Zorgtotaal van 12 – 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht
 
 
Programma
Bekijk het programma online
 
Bekijk de exposanten
 
Aanmelden
Aanmelden voor gratis toegang
 
 
Heeft u zorgtransformatie op de agenda?
Het Congres Zorgtransformatie vormt de officiële opening van de Week van de zorg, een week waarin Utrecht het middelpunt vormt op het gebied van zorginnovatie en –transformatie. Impactvolle sprekers zoals Randall Moore - Voormalig CEO Mercy Virtual en Ernst Kuipers – Bestuursvoorzitter Erasmus MC nemen u mee in technology-driven transformation. Bent u bezig met zorgtransformatie of heeft u dit op de agenda staan, dan mag u dit congres niet missen!
 
 
Gratis aanmelden button bg
 
 
 
Food Court laat u dit jaar proeven van nieuwe concepten

Goed eten wordt steeds belangrijker binnen de zorg. Want inmiddels is wel bewezen dat gezonde voeding bijdraagt aan het herstel en welzijn van uw patiënten en cliënten. Tijdens Zorgtotaal laten zorginstellingen en leveranciers u deze ontwikkelingen met al uw zintuigen ervaren. Bezoek ons Food Court en laat u verrassen met mooie ontwikkelingen.
 
 
Bekijk alle activiteiten button bg
 
 
Activiteiten
 
 
Kruip in de huid van uw patiënt op het beleefplein
Hoe ervaart uw patiënt of cliënt nieuwe ontwikkelingen? Op het beleefplein bent u even de patiënt en ervaart u zelf de toepassing van nieuwe producten. Van interactieve fietsroutes tot het proeven van innamegel. Knuffel robots en avatars tegen eenzaamheid, u ervaart het allemaal zelf op het beleefplein.
 
 
Bekijk alle activiteiten button bg
 
 
Ook interessant
 
 
Ook interessant:
Zorgtotaal vindt gelijktijdig plaats met Zorg & ICT, het platform voor digitaal gedreven zorg. Kijkhier voor meer informatie...
 
 
 
 
Waarom u Zorgtotaal niet mag missen:
  • Ruim 350 exposanten tonen hun innovaties die bijdrage aan betere zorg;
  • Laat u inspireren door ruim 300 praktijk verhalen van andere zorginstellingen;
  • In één dag op de hoogte van alle actuele onderwerpen;
  • Bezoek tegelijkertijd Zorg & ICT het platform voor digitaal gedreven zorg.
 
Lees verder button bg
 
 
uitgelicht
 
 
 
Volg Zorgtotaal en praat mee met #Zorgtotaal
 
Facebook   Twitter   Linkedin  
 
 
  footer top