Kom ons Familiepark bezoeken
Ontvlucht Carnaval
 
De meivakantie
 
Kom ons Familiepark bezoeken!
Het is inmiddels alweer lente het blijft langer licht en het weer wordt steeds beter. Dat betekent ook dat Kernie´s Familiepark bijna haar deuren opent! Een dag onbeperkt genieten van meer dan 40 attracties, frietjes, softijs en frisdrank? Dan ben je bij Wunderland Kalkar, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen, aan het juiste adres! Wist je dat online tickets voordeliger zijn? Boek alvast je parktickets online en profiteer van korting tot wel €5,00! Kernie hoopt je snel te zien.                                   
 
Meivakantie arrangementen
Nog geen plannen voor de meivakantie? Dan is Wunderland Kalkar de ideale locatie voor een paar heerlijke dagen er tussenuit! Maak gebruik van de vele attracties in Kernie´s Familiepark en ervaar onze indoor activiteiten. Bekijk onze arrangementen en boek alvast jouw meivakantie!
 
Voorjaarsvakantie Deal 1 nacht
Meivakantie Deal
1 nacht
Slechts €99,00
*Incl. vroege aankomst
Nu boeken
Voorjaarsvakantie Deal 2 nachten
Meivakantie Deal
2 nachten
Vanaf €189,00
*Incl. vroege aankomst
Nu boeken
 
Voorjaarsvakantie Deal 3 nachten

Meivakantie Deal

3 nachten
Vanaf €279,00
*Incl. vroege aankomst
Nu boeken
 
Laatste kans Winterdeal
Het weer klaart op en de zon breekt door. Het koude weer is bijna achter ons maar de Winterdeals nog niet!  Sla je voordeel uit het vroege lekkere weer en geniet nog de laatste week van 1+1 gratis met de winterdeal. De deal geldt alleen met boekingen voor 10 april, dus boek snel!

Wunderland Rock Legends
Parkevents 2019

Volgende maand is het park weer geopend en tijdens dit seizoen hebben wij weer leuke thema´s op de planning staan. Maar eerst is Pasen aan de beurt! Help Kernie en de paashaas om de verstopte eieren te vinden en geniet op de zondag van een paasbrunch.

*De thema´s zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

Paaspret
Datum: 21 & 22 april

Koop tickets >
Music Day
Datum: 26 mei

Koop tickets  >
Piratendag
Datum: 30 juni

Circusdag
Datum: 28 juli

 
 
Volg ons
 
 
 
 
 
 
Wunderland Kalkar
Griether Str. 110-120
D-47546 Kalkar
Germany
Uitschrijven