Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
Vierde SUGO-vestiging in een maand tijd voor succesvolle ondernemers
 
 
Na de overname van maar liefst drie SUGO-vestigingen vorige maand, opent SUGO Pizza eind november al haar vierde winkel in hartje […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Winnaars Vegan Awards 2018
 
Gisteren is bekendgemaakt wie zich een jaar lang beste vegan product, webwinkel, kookboek, cateraar, eetgelegenheid, blog, […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Hip kunst- en designrestaurant in Londense kerk
 
Het Kantonese kunstrestaurant Duddell’s heeft zijn intrek genomen in een oude monumentale kerk in Londen. Architectenbureau […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Melkweg opent café-restaurant MILK aan Marnixstraat Amsterdam
 
Popcultuurpodium de Melkweg heeft vandaag de deuren van haar eigen café/restaurant genaamd MILK geopend aan de Marnixstraat 409 […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nieuwe cocktailselectie voor Twenty Third Bar
 
Twenty Third Bar, vernoemd naar haar locatie op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, introduceert een nieuw cocktailmenu. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Opening begin 2019: Brasserie Carstens Amsterdam 
 
Begin volgend jaar opent de nieuwe brasserie Carstens zijn deuren in de Hasselaerssteeg, op een steenworp afstand van het […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Horeca update: groei hotelovernachtingen neemt af, fastservice positieve uitschieter
 
De Rabobank presenteerde zojuist de horeca en recreatie update oktober 2018. We delen hierbij enkele bevindingen van de bank. De […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Voormalige poptempel Utrecht wordt horecazaak
 
Verrassend is het niet. Haast ieder leegstaand pand in stadscentra binnen de Randstad wordt omgetoverd tot horecabestemming en nu […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview Wim Cox
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Interview Castell Zaandam: Bistro met een topchef achter de pannen
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.