Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Ook voor de allerkleinste avonturiers valt er heel wat te beleven in de natuur. Er komen weer een paar heerlijke vrije dagen aan waarop jij op pad kunt met (klein)kinderen. Lees nu onze tips! Van kabouterpaden tot belevingsroutes en speelbossen waar je de hele dag kunt ravotten.
 
Verken historisch Gouda tijdens het jubileumjaar

Dit jaar is het exact 750 jaar geleden dat Gouda haar stadsrechten kreeg. Tijd voor feestelijke activiteiten, maar bovenal tijd om wandelend kennis te maken met deze historische stad. Onze blogger Eva Hopstaken liep een route langs historische gebouwen, smalle poorten en trapbruggen. Wandel je mee?
 
Ontdek ongerept Tanzania tijdens de Africa Hike

Africa Hike is een zesdaagse trektocht in Tanzania. Je wandelt niet alleen voor jezelf, maar haalt ook geld op voor Amref Flying Doctors, een organisatie die zich inzet voor een gezond en sterk Afrika. Je spot misschien wel de Big Five en trekt door bergachtig regenwoud en langs unieke flora en fauna. Iets voor jou?
 
 
 
Wandelmarathon rondom het Sneekermeer
Doe je mee aan de 'Mar-athon rond Sneek en meer' op zaterdag 25 juni? Als hoofduitdaging kun jij een hele marathon wandelen rondom het schitterende Sneekermeer. Ook de routes van de halve en kwart marathon zijn bijzonder waterrijk.
Op een van de langste zomerdagen van het jaar geniet je van weidse polders en dobberende zeilbootjes.
 
 
Wat doe je bij een noodgeval in de bergen?

Met al hun wandelervaring gaan Ingrid en Martin van Dijk eigenlijk nooit onvoorbereid op pad in het buitenland. Toch kon het noodlot toeslaan tijdens een wandeling in de Italiaanse bergen. Ingrid brak haar enkel en haar telefoon had geen bereik. Wat doe je dan?
 
De 8 mooiste trails van Tsjechië

Tsjechië is een wandelbestemming bij uitstek, of je nu van pittige beklimmingen of ontspannen tochten houdt. Je vindt er meer dan 40.000 kilometer aan wandelpaden die door dichte bossen of over bergtoppen voeren. Bekijk nu de 8 natuurgebieden waar jij de mooiste trails kunt lopen.
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, Nederland