|
|
|
Klassieker met een twist Yvette van Boven’s gazpacho van pruimen | In het huidige nummer deelt Yvette van Boven een klassieker met een twist: gazpacho van pruimen. Pruimen komen heel goed in de buurt van tomaten en samen met de zachte venkel is het een match made in heaven. Zo'n lekker recept willen we je niet onthouden, dus vind je het nu ook online op deliciousmagazine.nl. | |
|
|
|
|
|
Niet te zoet Mascarponetaart met amaretti en limoncello | Romig en fris, decadent en easy. Deze ricotta-mascarponetaart met amaretti en limoncello is minder zoet dan veel andere taarten. Fijn voor iedereen die niet van té zoet houdt! | |
|
|
|
|
Nu te koop! Op vakantie in eigen keuken Eigenlijk staat in deze editie alles wat je van een vakantie wil. We gaan barbecueën & nemen je ter inspiratie mee naar de Amalfikust. In Griekenland stoppen we voor spanakopita met feta, Janneke Philippi neemt je mee naar Portugal voor een driegangenmenu en Yvette van Boven geeft de ultieme zomerklassieker gazpacho haar twist. En bij alles wat we doen, houden we de Middellandse Zee in het vizier. Geniet ervan! Dit zonnige augustus-nummer is nú overal te koop & via onze webshop (gratis verzending)! | |
|
|
|
|
|
Be a better cook Zo maak je zelf basilicumpesto | Met zelfgemaakte basilicumpesto til je veel gerechten naar een hoger niveau. Niet alleen eenvoudige pasta, maar ook gegrilde garnalen, lamsvlees en kip worden nog lekkerder. Zelf maken is appeltje eitje en wij leggen je uit hoe je dat doet. | |
|
|
|
|
|
Haal de zomer in huis Griekse spanakopita met feta en spinazie | Spanakopita is een echte Griekse klassieker. Lekker hartig met krokant filodeeg, feta en frisse spinazie. | |
|
|
|
|
|
Tips uit Italië Met deze tips maak je de allerbeste lasagne | Lasagne behoort toch wel tot één van onze favoriete gerechten. Het is comfort food bij uitstek en ja: in alle seizoenen lekker! Maar hoe maak je dit gerecht nou het allerlekkerst? Wij geven je de beste tips uit Italië. | |
|
|
|
|
|
|