Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 9 maandag 24 februari 2025
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Met Hokkai op avontuur
Met Hokkai op avontuur
De keuze voor de foto op de voorkant van het Hokkai-boek was snel gemaakt. Een gevlinderde aji. Want met dat visje begon het aanstekelijke avontuur van Marinus Noordenbos. Nog steeds is het gedroogde visje zowel het symbool als een basispro...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Fischspezialitäten De Jong schenkt er ook een glaasje wijn bij
Omdat ze er een goede boterham in zag, trok vishandelaar De Jong al jaren terug de grens over. Onder de naam Fischspezialitäten De Jong willen de broers Rick (33) en Marco de Jong ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Grote geldprijs voor producenten van plantaardig ijs en visvervangers
Vijf beginnende ondernemers wonnen een mooie geldprijs van 100.000 euro in een nieuwe challenge van Stichting DOEN. Onder de winnaars van de Fair Future Challenge zijn onder andere...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Probeer Vismagazine: 2 nummers gratis!

Ontdek de boeiende wereld van de vissector, zowel ambachtelijk als industrieel. Neem een proefabonnement met 2 gratis nummers van vismagazine en krijg 2 maanden lang gratis toegang tot al onze online artikelen!

Neem een abonnement
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
‘Ik ben trots op al onze producten’
Mathijs Veugen studeerde bedrijfseconomie toen hij Vishandel Anita binnenstapte, op zoek naar een bijbaan. Hij kreeg de baan en een jaar later gooide hij het roer om. Hij stopte me...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Nieuwe uitdagingen
Tijdens de recente ALV van de Vereniging Nederlandse Visspecialisten (VNV) stond de goedkeuring van de nieuwe statuten en de installatie van de ledenraad centraal. Deze goedkeuring...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Zalmhuys Group breidt verder uit
Vorig jaar Anova Seafood en nu – in 2025 – Baarssen Fish Processing. Zalmhuys Group breidt verder uit en versterkt daarmee de positie in de markt.
Lees verder
Alea Publishers banner
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2025 Alea Publishers