Met korting naar JCK of Foam

5 jaren geleden


Text only:

Deze e-mail van Joods Historisch Museum online bekijken.
Voeg nieuwsbrief@JHM.nl toe aan uw adresboek en blijf op de hoogte.
 
Nieuwe Amstelstraat 1
1011 PL Amsterdam
T +31 (0)20 5 310 310
info@jhm.nl
Van 11.00 tot 17.00 uur.
Afmelden nieuwsbrief
 
 
  
Bezoek ons en Foam met korting
Fotoliefhebbers kunnen nu met korting naar de tentoonstellingen van Philip Mechanicus en Edward Steichen. Deze zomer geven Foam en het Joods Historisch Museum elkaars bezoekers 20% korting op de entreeprijs, op vertoon van een entreekaartje van Foam of het Joods Cultureel Kwartier.
Winnaars prijsvraag bekend
In de vorige nieuwsbrief vroegen wij: In hoeveel steden werden dit jaar Open Joodse Huizen bijeenkomsten georganiseerd? Het goede antwoord is: 6. Tien prijswinnaars hebben een e-mail ontvangen en ontvangen spoedig het boek. Gefeliciteerd!
Met de kinderen naar het JHM Kindermuseum
Veel activiteiten tijdens de zomervakantie
Deze zomer is ons kindermuseum weer een leuk uitje voor kinderen. Er is een Beestenboel speurtocht, kinderen kunnen een dier maken voor de Ark van Noach in het Malle Beesten atelier én er worden boterkoeken gebakken. Bekijk de agenda!
 
Instaprondleiding Ets Haim 
maandag 8 juli en 26 augustus 2013, 10.30 uur
Onze bibliotheek Ets Haim, gevestigd in één van de bijgebouwen van de Portugese Synagoge, is nu met een rondleiding te bezichtigen. Leer meer over de bijzondere bibliotheek tijdens een instaprondleiding.
Film: Out in the dark 
zondag 4 augustus 2013, 14.30 uur
Tijdens één van zijn illegale nachtelijke escapades over de grens in Tel Aviv ontmoet Nimr, een Palestijnse psychologiestudent, de Israëlische advocaat Roy. Ze worden verliefd. Maar dan... Bekijk de trailer.
Lezing: Het Dier. Bewonderd en verguisd 
zondag 25 augustus 2013, 14.30 uur
In het kader van de tentoonstelling Beestenboel geeft Artis-professor Prof. dr. Erik A. de Jong een boeiende lezing over de reputatie van het dier door de eeuwen heen.
Grachtenfestival in de Portugese Synagoge   
zondag 25 augustus 2013, 16.00 uur
Dit jaar pakken we uit met een bijzonder concert: het 24-koppige International Mahler Orchestra o.l.v. Yoel Gamzou. Kijk en luister een preview: Yoel Gamzou wint de prestigieuze ECF Princess Margriet Award 2013.
Rosj Hasjana-concert bij kaarslicht   
zondag 29 augustus 2013, 20.00 uur
Het Portugees-Israëlietische mannenkoor Santo Servicio zingt tijdens de erediensten en bijzondere gelegenheden in de Portugese Synagoge. Het koor viert vanavond het joods nieuwjaar én hun tienjarig bestaan.
Philip Mechanicus. Fotograaf 
t/m 27 oktober 2013
Het meisje in de foto (rechts) hebben we gevonden; Teruska Bollen ontdekte zichzelf in de tentoonstelling. Meer bezoekers herkenden zich in de foto's van Philip Mechanicus. Bekijk ook het bezoek van AT5.
Beestenboel. Dieren in de kunst 
t/m 1 september 2013
Welke rol speelde Artis in het werk van joodse kunstenaar? Ontdek het nu in het JHM. Bezoek de prachtige tentoonstelling én Artis op een mooie zomerdag met ons voordelige combi-ticket.
 

Jhm.nl

Categorieën: Geschiedenis Weekend weg
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018