Oad nodigt u van harte uit om uw wensen op tafel te leggen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Contact    0547 - 28 44 77
 
 
   
 
 
 
Betoverend Marokko
 
Uw groepsreis volledig op maat! 
 
laat u inspireren
 
 
Rondreis Marokko
 
Marokko is als een sprookje uit 1001 nacht. Het land, maar vooral de hoofdstad Marrakesh is vol van kleuren en geuren. Luister naar mysterieuze verhalenvertellers en schuif aan voor een traditioneel maaltje uit de tajine. Marokko betovert. Na slechts 4 uur vliegen belandt u in een compleet andere wereld. Zoekt u een verrassende bestemming voor uw volgende reis met uw bedrijf of vereniging? Laat u inspireren door deze 4-daagse reis naar Marrakesh, waarbij u zelfs een nacht in de woestijn slaapt, of de 14-daagse rondreis door Marokko. Natuurlijk is ieder programma volledig naar uw wens aan te passen.
 
      lees meer      
 
 
Komend winter op reis per vliegtuig?
 
Bent u van plan om komende winter met uw bedrijf of vereniging per vliegtuig op reis te gaan? Dan hebben we goed nieuws. De meeste luchtvaartmaatschappijen hebben de beschikbaarheid voor komende winter vrij gegeven. Als u nu een voorstel bij ons aanvraagt, bent u er op tijd bij en profiteert u van de beste beschikbaarheid en prijzen.
 
      vrijblijvende offerte      
 


Over ons:
 
 
‘Wat doe jij voor werk?’ 
(geschreven door Annet Pullen Afdeling: Oad Group & Incentive Travel)
 
‘Wat doe jij voor werk?’ Een vraag die je wel eens hoort in het dagelijks leven. Mijn (nogal lange) antwoord is dan “ik werk op de afdeling Group & Incentive Travel van Oad, ik stel reizen op maat samen”. “Oh ja, leuk”, is dan meestal de reactie. Maar bij menigeen zie ik dat ze echt geen flauw idee hebben wat het betekent. In deze blog zal ik dan ook proberen wat uitgebreider in te gaan op mijn werkzaamheden.

Zoals gezegd stel ik dus reizen op maat samen. En dat wil zeggen, het gehele traject vanaf de aanvraag tot en met de after sales komt voor mijn rekening. Aanvragen komen bij ons telefonisch of per mail binnen. Deze aanvragen zijn afkomstig van .....
 
      lees verder      
 
 
Stedentrips
Excursiereizen
Verre reizen
Disneyland® Paris
Rome
Maastricht
Londen
Zuid-Afrika
IJsland
Malta
Kerstmarkt Oberhausen en Essen
Winterberg Duitsland
 
 
 
 
Oad Touroperating B.V.
 
Vonderweg 44
7468 DC Enter
info@oadgroepsreizenopmaat.nl
0547-284477
Klantbeoordelingen
 
 
 
 
 
 
Deze e-mail is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com. Wilt u deze of andere nieuwsbrieven van ons niet meer ontvangen?
 
Uitschrijven       Online versie