Menu
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
English
Deutsch
Michelingids 2019: nieuwkomers, afvallers en reacties!
Derestaurantkrant.nl
Abonneren
0
Klik hier om u te abonneren op Derestaurantkrant.nl
Categorieën:
Nieuws
Horeca
Restaurant
Leeftijd:
7 t/m 13 jaar
14 t/m 18 jaar
19 t/m 30 jaar
31 t/m 64 jaar
65 jaar en ouder
Laden...
5 jaren geleden
Html
Tekst
Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
Michelingids 2019: jonge talenten breken door
De spanning bouwt zich op en op, als het moment van de bekendmaking van de michelinsterren in het DeLaMar Theater in Amsterdam […]
Lees verder
Michelinsterren: Overzicht nieuwe en vervallen sterren
Met twee nieuwe tweesterrenrestaurants en maar liefst twaalf nieuwe sterren kunnen we editie 2019 inlijsten. Nederland telt […]
Lees verder
Biefstukkenrestaurant Loetje opent Loetje Leeuwarden
Na maandenlang verbouwen heeft
Loetje
Leeuwarden afgelopen zaterdag haar deuren geopend. Dat was na een feestelijke […]
Lees verder
Vooruitblik: wie pakt een Michelinster en wie mag hem inleveren?
Het aftellen is begonnen, over een paar uurtjes weten we welke toprestaurants in Nederland een eerste Michelinster krijgen, er […]
Lees verder
1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan ?100 te betalen voor kerstdiner
Kerst staat voor de deur en zoals elk jaar vormen lekker eten en gezellig rond de tafel met familie, vrienden en collega's de […]
Lees verder
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie
In bijna de helft van de Nederlandse restaurants wordt deze
Kerst
hert als hoofdgerecht gereserveerd. Hiermee is hert het […]
Lees verder
Plek voor ruim 60 F&B-concepten in Haagse binnenstad
De binnenstad van
Den Haag
is uitgegroeid tot één van de meest aantrekkelijke winkelgebieden van Nederland. Toch is er nog […]
Lees verder
Column: Albert Heijn als horecaketen?
Een bijzondere uitspraak van Wouter Kolk, sinds 1 november de grote baas bij Ahold Delhaize Europe. Hij zei in het Financieel […]
Lees verder
Training horeca-concepting: "Ik geef je de ultieme checklist mee!"
Op 21 januari 2019 vindt de eerstvolgende
trainingsdag over 'concepting'
plaats in Bunnik. Onderscheidend zijn met je zaak is […]
Lees verder
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Vooruitblik: wie pakt een Michelinster en wie mag hem inleveren?
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak
Deze restaurants verloren een ster
De CaféKrant
|
Lunchroom
|
Hospitality Management
Hotelbouwplannen
|
De RestaurantKrant
|
Bed & Breakfast
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:
Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
Functie:
Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv
| Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 |
info@uitgeverijps.nl
|
www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar
redactie@uitgeverijps.nl
.
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.
Deel deze op
Laden...
Andere nieuwsbrieven van
Derestaurantkrant.nl
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik - Belangenvereniging restaurants: Euro-Toques Nederland
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Zoveel kost een hamburger gemiddeld in Nederland dit jaar - Vernieuwde Diego’s: gastronomisch streetfood
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Restaurant 't Nonnetje** heropend na verbouwing - Ondernemen met een rechtspersoon; privé nooit aansprakelijk?
Derestaurantkrant.nl
1 jaar geleden
Meer nieuwsbrieven van Derestaurantkrant.nl
Laden...
Gerelateerde nieuwsbrieven
[[subject]]
[[publisher.name]]
[[date]]
Bekijk andere categorieën
Nieuws
Horeca
Restaurant
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
Sluit
Home
Uitgevers
Categorieën
Trending
Inbox
Account aanmaken
Aanmelden
© 2024
Algemene voorwaarden
Privacy
English
Deutsch