Haal alles in huis voor een gezellige Sinterklaasgourmet met extra veel gourmetvoordeel. 
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Het beste recept voor ‘het heerlijk avondje’? Dat is gourmetten met de smaak van het Noorden. Poiesz heeft deze week veel gourmetaanbiedingen voor u geselecteerd. Neem bijvoorbeeld deze mini gourmet. Zo kunt u een heerlijke gourmettafel samenstellen met veel verschillende soorten vlees en vis. 

Meer gourmetaanbiedingen >

Ook de Sint kan bij Poiesz sparen voor kortingen tot 84% op de kwalitatief hoogwaardige MasterChef messen. Spaar bijvoorbeeld voor deze set van 2 steakmessen. Deze messen hebben een half gekarteld lemmet en met de superscherpe snijkant snijdt u hiermee steaks, zoals een warm mes door boter gaat. U krijgt een set van 2 messen tegen inlevering van 1 volle actiespaarkaart en bijbetaling van € 7,99

 

Spaar deze week extra snel bij deze aanbiedingen:

Heinz sandwich spread
diverse soorten
2 potten à 300 gram naar keuze
Noorse sokken
maten 39-42 of 43-46
pak à 2 paar
Naar alle aanbiedingen met een extra sticker >

Mmmm..Tagliatelle pasta met slagers rookworst, broccoli, tomaatjes en veldsla. Bekijk de video hoe u dit kunt bereiden. Of kom vrijdag of zaterdag in uw Poiesz supermarkt proeven.




Doet u al mee met de winactie van Iers Rundvlees? U kunt in elke Poiesz supermarkt een Le Creusetpan t.w.v. € 249,- winnen. Het enige wat u hoeft te doen is Iers Rundvlees met een actiesticker kopen en uw gegevens en de code in te vullen op de website. 


Zo wint u >
Meer informatie >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.