Wat mag wel en wat niet als horeca heropent
‘Ontslagboete vervalt na 1 juni' | De overheid werkt momenteel aan een verlenging van het steunpakket voor ondernemers. De huidige regeling loopt tot 1 juni. De boete op ontslag die is verbonden aan de huidige NOW-regeling gaat verdwijnen, als het aan minister Koolmees ligt. | |
|
| Vraag en antwoord: wat mag wel en wat niet na 1 juni | De horeca mag met ingang van 1 juni 2020 - mits het coronavirus voldoende onder controle is - gedeeltelijk weer open. Wat zijn de voorwaarden? Met welke beperkingen hebben we te maken? Wat mag er binnen? En wat buiten op het terras? | |
|
| (advertorial) | Vakdocent worden? | Deel jouw vakpassie en -ervaring met anderen. Word docent HBR (Horeca, Bakkerij, Recreatie) in het beroepsonderwijs met de docentopleiding Consumptieve techniek van Aeres Hogeschool Wageningen. Oriënteer en stel je vragen tijdens de Online Open dag op 28 mei a.s. Je bent welkom. | |
|
| (advertorial) | Minder kosten, max. rendement.. | Morgen dinsdag 12 mei, geven wij de gratis webinar: ‘Minder kosten, maximaal rendement in de nieuwe 1,5 restaurant economie’. Hierin bespreken wij hoe je de prestaties van je zaak kunt verbeteren, arbeidskosten kunt verlagen en inkomsten kunt verhogen. Registreer en profiteer van ons Annoncer 2020 recovery aanbod. | |
|
| Zo gaat By Ami open in de 1,5 meter-economie | Ahmed Baglari van restaurant By Ami in Rotterdam is klaar voor opening in een 1,5 meter-economie. Naar verwachting kan hij in juni met dubbele shifts voor zowel diner als lunch, 80 procent van zijn gemiddelde omzet draaien. | |
|
| Verleng levensduur van koel- en klimaatinstallaties | Koel- en klimaatinstallaties zorgen ervoor dat het drinken lekker koud geserveerd wordt en dat gasten langdurig kunnen vertoeven in een bar of restaurant vanwege het aangename binnenklimaat. Deze installaties kunnen jaren functioneren, mits goed onderhouden. | |
|
| Lucratieve data voor de horeca | Ondanks dat het coronavirus de wereld nu in zijn greep houdt, wil Misset Horeca inspiratie bieden voor wanneer restaurants de deuren weer mogen openen. Hoe kun je dan data inzetten om je prestaties te verbeteren? | |
|
| Online debat over toekomst van F&B | Wat is de toekomst van de F&B? Dat is de vraag waar deelnemende horecatoppers zich over buigen tijdens het Colliers International F&B Panel Webinar, in samenwerking met Misset Horeca. Deze webinar vindt donderdag 14 mei plaats en de inschrijving is geopend. | |
|
| Budgettips voor de inrichting en het interieur van je zaak | Je wilt je zaak restylen, maar hebt een beperkt budget. Misset Horeca vroeg 27 designers wereldwijd om tips. Zij geven aan wat je moet doen en vooral ook níet moet doen om het effect van de restyling toch zo groot mogelijk te laten zijn. ‘Liever drie goede ingrepen dan twintig halfbakken maatregelen.' | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|