Laatste kans ticket Shopping Today 20 september Bekijk de online versie hier
Beste ,

Hoe zorgt Albert Heijn ervoor dat zij als grote partij toch als een startup kunnen innoveren op e-commercegebied? Hoe kijkt bol.com aan tegen marketing in de huidige economie? En wat zijn op dit moment de trends binnen e-commerce?

Zomaar een aantal vragen die worden beantwoord tijdens Shopping Today op 20 september. Met een indrukwekkende line up en veel praktische cases mag je Shopping Today niet missen! Maak ook gebruik van de gelegenheid om te netwerken! De app: ‘Handshake’ maakt dit jou dit jaar extra gemakkelijk.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het grootste e-commerce kennisevent van het jaar. Mis het niet en bestel nog snel je ticket!
Bestel nog snel je ticket
Bekijk het programma
Een grote groep ondernemers hebben vlak voor het event een reis naar China gemaakt en zijn compleet up to date wat de e-commercetrends daar zijn. Ze nemen je graag mee in hun reis, dus leer van hun bevindingen!



Twinkle100
Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? Tegen welke prijs ze bezorgen? Het staat allemaal in de Twinkle100. De nieuwe Twinkle100 wordt gelanceerd tijdens Shopping Today!

Een greep uit de line up:

ANWB

de Bijenkorf

wehkamp

Vanwege de automatische verzending worden antwoorden op deze e-mail niet gelezen.
Wij verzoeken je bij vragen de contactpagina op onze website te raadplegen.
Je ontvangt deze e-mail omdat je jouw e-mailadres: newsletter@newslettercollector.com aan ons hebt opgegeven. Stel je deze wijze van informeren niet op prijs, klik dan hier om je profiel te wijzigen.

Deze e-mail is verstuurd met de e-mailmarketing software Clang van e-Village.
Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

</