Invasie van knuffels bij Eetwinkel Kwebbles
Mondkapjes in de cafetaria: ‘Erg warm aan de bakwand’ | De discussie over mondkapjes in de horeca laait op. In de publieke binnenruimte, ook in de horeca, geldt in heel Nederland vanaf nu een dringend advies om een mondkapje te dragen. Hoe gaan cafetariaondernemers daarmee om? | |
|
| (advertorial) | Oh, kom maar eens snacken! | Ook dit jaar brengt Mora jou en je gasten helemaal in de Sinterklaassfeer. Voor elke gast die in jouw cafetaria, een portie Mora Kipfingers® of portie Mora Kipnuggets bestelt, geeft de Sint een uniek Mora snackdoosje weg. Bestel nu het Sintpakket en ontvang gratis snackdoosjes. | |
|
| Invasie van knuffels bij Eetwinkel Kwebbles | Kinderen en andere knuffelliefhebbers kunnen de komende tijd hun hart ophalen bij Eetwinkel Kwebbles. De cafetaria heeft namelijk het Knuffel Festijn gelanceerd. Gasten kunnen sparen voor verschillende knuffels, knuffels doneren en een hele grote knuffel winnen. | |
|
| ProFri tegen ondernemers: ‘Focus op de kerntaken’ | Hoewel de nieuwe coronamaatregelen minder ingrijpend zijn voor frituurbedrijven dan voor bijvoorbeeld cafés, zijn er wel degelijk zorgen over de gevolgen voor de frituurbranche. ProFri adviseert ondernemers om zich vooral te richten op de kerntaken. | |
|
| Nijkerk smult van frikandel speciaal dankzij Walet | Cafetaria Walet in Nijkerk bestaat 50 jaar. De zaak van Niek Brinkman is de laatste jaren met de ontwikkelingen meegegaan, maar zijn voorganger Arnold Walet heeft de cafetaria groot gemaakt in een heel andere tijd. Nijkerk heeft zelfs de frikandel speciaal aan hem te danken. | |
|
| 'Opvolgen mondkapjesadvies is aan de ondernemer' | Alle horecaondernemers moeten voor zichzelf beslissen of ze het nieuwe mondkapjesadvies van het kabinet opvolgen. Dat laat KHN weten, die eraan toevoegt dat de overheid wel met goede argumenten moet komen. | |
|
| Friethuisje Bij Rembrandt eindelijk los | Celine Brammeyer mocht onlangs eindelijk de deuren openen van Friethuisje Bij Rembrandt in Voorburg. De enthousiaste starter wilde al veel eerder beginnen, maar kreeg een flinke tegenslag te verwerken. | |
|
| Albert Pronk: Domino’s Pizza creëert financiële toppers | De cijfers goed in kaart hebben, is één ding. Wat je er vervolgens mee doet, is misschien nog belangrijker. Er zijn horecabedrijven die jonge mensen al vroeg meenemen in de bedrijfsvoering. Eén daarvan springt eruit, zegt Albert Pronk. . | |
|
| Volg ons op sociale media | |
|
|
|
|