👑 Morgen is de dag…

1 jaar geleden


Text only:

Deze aanbiedingen wil je niet missen! Word Flying Blue deelnemer en ontvang 3.000 Miles cadeau.
Deze aanbiedingen wil je niet missen!

Online versie

Fijne Koningsdag!
KLM viert Koningsdag en dus ontvang je deze week extra veel voordeel op vliegtickets. Met kortingen oplopend tot 45% reis je als een royal. Mis het niet, boeken kan t/m 30 april.
Boek nu
Wereldse bestemmingen
Las Vegas
€702
€399*
 
 
San Diego

€751
€399*
 
 
Johannesburg

€775
€569
 
 
Hongkong

€664
€599
 
 
Kuala Lumpur

€751
€599
 
 
Kaapstad

€861
€639

Boek nu
*Ruimbagage niet inbegrepen.
Boeken: t/m 30 april 2018.
Klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Voor reizen naar bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada is het vervoer van ruimbagage niet inbegrepen. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).
Krijg 3.000 Miles cadeau!
Schrijf je nu in als Flying Blue-deelnemer en ontvang 3.000 Miles cadeau*. Als Flying Blue-deelnemer kun je Miles sparen, reward tickets boeken, kortingen ontvangen, exclusieve diensten gebruiken en nog veel meer!
Word nu Flying Blue-deelnemer
*Actievoorwaarden
Schrijf je nu in voor Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van KLM en AIR FRANCE en ontvang 3.000 Miles als welkomstbonus, ongeacht of je een ticket koopt. Inschrijven is kosteloos. Actie geldig t/m 30 april 2018.
Let op: je staat bij ons bekend op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Om in aanmerking te komen voor de Miles, moet je je ook met dat e-mailadres inschrijven bij Flying Blue. Je Miles worden binnen 4 weken bijgeschreven op je saldo.

Wat vind je van deze e-mail?

Vluchten worden uitgevoerd door:

Afmelden


Profiel bewerken


klm.nl

Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres

newsletter@newslettercollector.com
. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in:

meld je hier af
.
KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie

KLM's privacyreglement
.

©2018 KLM Royal Dutch Airlines
staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019