Multimodaal Event 2019, WTC Rotterdam

Multimodaal event: logistiek Nederland verzamelt zich in Rotterdam

Beste  ,

Jaarlijks ontmoet de transport & logistiek elkaar bij het Multimodaal Event van Nieuwsblad Transport. Dit jaar vindt het event plaats in onze thuishaven Rotterdam, in het World Trade Center. Het Multimodaal Event is gegroeid, met dit jaar een breder programma en een verwachte verdubbeling van het aantal bezoekers. 

Programma van Multimodaal Event 2019
Tijdens het inhoudelijke programma van het Multimodaal Event zullen actuele onderwerpen de revue passeren. Een kleine greep uit de programma's: vergroening & klimaat, nieuwe regels voor het transport, robotisering in het dc, IT-start ups in de logistiek en de Nieuwe Zijderoute.

     
     

    

Aan het Multimodaal Event nemen honderden logistiek beslissers uit de keten deel. Op dit moment hebben al verschillende professionals zich ingeschreven voor het event. Bekijk hier alvast de deelnemende bedrijven

Netwerkdiner
Multimodaal Event 2019 is naast kennisdelen de plek om te netwerken. Wilt u na het event het netwerken voortzetten? Meldt u zich dan nu aan voor het netwerkdiner. Let op: het is een exclusieve optie, er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! 


Wij kijken er naar uit u op 27 juni te ontmoeten in het WTC Rotterdam. 

Met vriendelijke groet, 


Nieuwsblad Transport | Larissa van Heiningen 
Project Manager 
M: larissa.van.heiningen@nieuwsbladtransport.nl
T: 0657764013 
 
Sponsors    
   
Media partners   
   
Organisatie   

Heeft u interesse om sponsor te worden van dit congres? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.
Ons adres is:
ProMedia NT
Paul Krugerstraat 181
3072 GJ Rotterdam