Haal alles uit je iPad na het volgen van de cursus | Bekijk online
 
 
 
 
logo
 
 
 
 

Cursusboek Doe álles met de iPad

 
 
 
 
 
Beste lezer,

Laat je iPad niet onbenut liggen en ontdek zelf dat de iPad vandaag de dag heel goed in staat is om de laptop in huis te vervangen! Bestel het cursusboek nu voor slechts  19,95 (*inclusief verzendkosten). 

Doe álles met de iPad
Heb je een iPad in huis, maar doe je daar voor je gevoel te weinig mee? Merk je dat er meer in zit, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan helpen wij je op weg: we laten zien dat de iPad meer in huis heeft dan je vermoedelijk dacht, zodat de noodzaak om bepaalde handelingen op de laptop te doen steeds kleiner wordt.

De ledenlijst van de sportvereniging bijwerken in Excel. Aankopen doen bij je favoriete webwinkel. De vakantiefoto’s bewerken en wegschrijven naar de NAS. Tickets bestellen voor een concert. Online een vergadering bijwonen. Je bankzaken regelen. Even lekker een uurtje gamen. Het zijn allemaal zaken die je normaal gesproken op de pc doet, maar die je net zo goed – en misschien zelfs wel makkelijker! – op de iPad doet.

Professioneel aan het werk
Sluit een muis en toetsenbord aan, koppel desnoods een groot beeldscherm aan de usb-c-poort en je hebt opeens met een heuse desktopcomputer te maken. Te weinig opslagruimte? Tegenwoordig sluit je net zo makkelijk een externe ssd aan. En ook qua software staat er genoeg in de App Store om professioneel aan de slag te gaan – of dat nu met tekst en tabellen is, met foto- en videobewerking of vergadersoftware.

Niettemin hebben we ook de ruimte genomen voor ontspanning, in de breedste zin van het woord. We laten zien hoe je reguliere televisiezenders kunt bekijken en wat je daarvoor nodig hebt. Heb je zelf al een uitgebreide collectie films en series op een NAS staan? Die kun je ook prima met de iPad bekijken. Verder kijken we eens goed naar methodes voor fotobewerking en hebben we een aantal tips voor de gamers onder jullie.

We sluiten af met een paar serieuze tips over back-ups en herstelmogelijkheden – je wilt immers niet dat je persoonlijke data opeens zoekraken.

In deze cursus:

  • Meer inzicht in iPadOS en standaard software
  • Leren werken met iCloud
  • Tips voor accessoires
  • Aansluiten muis en toetsenbord
  • Professioneel vergaderen: zo doe je dat!
  • Tv-kijken, gamen en muziek maken op de iPad
  • Veilig back-uppen en herstellen
Met vriendelijke groet,

Computer Totaal


* We verzenden uitsluitend binnen Nederland en naar België. Ben je woonachtig in België? Dan bedragen de verzendkosten voor een losse editie € 4,-.

 
 
 
 
 
Klantenservice | Privacy statement | Wijzig mailvoorkeuren
 
 
facebook twitter twitter
 
 
Je ontvangt dit bericht uit hoofde van uw aanmelding bij één van de merken van Reshift Digital BV.