De Californische biotech startup Finless Food wil vis kweken uit cellen van vis. Op die manier hoopt het bedrijf iets te kunnen doen tegen overbevissing. Labvis →
Veel vissersplaatsen organiseren evenementen waarbij de visserij centraal staat. Oude ambachten, markt, muziek, vissersboten, en natuurlijk heel veel vis. Mosseldag →
Canada is het eerste land ter wereld waar in de supermarkt gen-tech zalm wordt verkocht. De verkoop is niet zonder succes. Genetisch gemodificeerde zalm →
Schaap’s Vishandel uit Leiden bestaat op 1 januari 2018 80 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum wil de viswinkel een boek maken over de geschiedenis. Foto's en verhalen →
Na een dienstverband van bijna vijftig jaar heeft directielid Wim van Groningen begin dit jaar afscheid genomen van Jac. den Dulk & Zonen. Maatjesharing →
Deze nieuwsbrief is een wekelijkse uitgave van Vismagazine, powered by Vakbladen.com. U ontvangt deze nieuwsbrief op e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Je ontving deze e-mail omdat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief van vismagazine.nl. Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen kun je je afmelden.