Familievoorstelling Het Muizenhuis, robots maken en Studio Buurtbazen

Naar de OBA in de meivakantie
OBA Algemeen logo Webversie
 
Naar de OBA in de meivakantie
Het Muizenhuis is al een tijdje weg bij de OBA, maar begin mei komen Sam en Julia weer even terug voor een familievoorstelling over de stoere zeemansverhalen van opa-muis. Ook in de meivakantie: de bootcamp van NewTechKids waarbij je in 5 dagen een heuse robot leert maken. Natuurlijk kun je ook mooie (prenten)boeken lenen voor de vakantie, wij geven in deze nieuwbrief een tip. En heb je Studio Buurtbazen al gezien op AT5?

In de agenda meivakantie vind je nog veel meer activiteiten. Zoals het museumkamp in OBA Ganzenhoef en workshops waarin je je eigen 3D-monsters en werelden leert ontwerpen.
 
 
280
 
Bootcamp van NewTechKids
Tijdens deze vijfdaagse vakantiebootcamp leer je hoe een robot werkt en hoe je er zelf een kunt bouwen. Samen ontwerpen, bouwen en programmeren we verschillende robots die kunst maken: beeldhouwkunst, muziek, tekenen, presenteren en meer. Deze bootcamp is geschikt voor kinderen tussen 8 en 12 jaar oud.
 
 
 
Familievoorstelling Het muizenhuis
Opa zeeman heeft met zijn schip de hele wereld rondgevaren. Althans dat beweert hij in zijn sterke zeemansverhalen. Sam & Julia beleven de reizen opnieuw door er met opa over te praten en er over te zingen. Als Sam & Julia na de reis weer thuis komen, beseffen ze: thuis is waar je je muis voelt. Op 3 mei te bewonderen in OBA Oosterdok.
 
 
     
     
 
280
 
Boekentip: Thuis - Mark Janssen
In dit tekstloze prentenboek landt ruimtewezentje Moon op aarde. Een meisje besluit hem rond te leiden over haar prachtige planeet, tot hij ineens weer is verdwenen. Gelukkig komt Moon terug en neemt hij zijn beste vriend mee. Prachtig boek om de fantasie te prikkelen. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
 
 
 
Verwacht: Studio Buurtbazen
Houd tv, website en socials in de gaten. Want in mei start het nieuwste programma van AT5 en de OBA. Jonge verslaggevers nemen de leiding. Kinderen van verschillende Amsterdamse scholen duiken in een boeiend onderwerp: hoe wordt er in een andere wijk, op een andere school over hetzelfde gedacht?
 
 
     
     
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA  
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen