Zoek en boek complete uitjes en originele groepsuitjes
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie 088-5405805
Recreatief.nl   Nachtje weg en genieten aan en rondom Hollandse wateren
Tips van de redactie
 

Overnachten in Giethoorn - verblijf in een Waterlodge

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u een uniek vakantiepark aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden ligt binnen handbereik!
Kom ook genieten in dit unieke park!

 

Fiets- en Wandelarrangement rondom het Gooimeer in Noord-Holland

Een fantastisch gelegen hotel aan het prachtige Gooimeer in Huizen is dé uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. U geniet 3 of 4 dagen van de prachtige omgeving en 's avonds kunt u bijkomen in het hotel met een drankje op het terras of een wijntje in de wijnlounge.
Verwen u zelf met deze bijzondere trip!

Rotterdam Havenstad - Nachtje weg en Ontdek de HIGHLIGHTS

Als grootste haven van de wereld geniet Rotterdam reeds jarenlange bekendheid. In de loop der jaren zijn het juist de kleinere binnen stedelijke havens die de stad nog unieker maken. Het hotel is uniek gelegen in het centrum, aan het water èn aan de voet van de Erasmusbrug! Laat u verrassen door deze bijzondere stad en boek deze leuke city trip!
Bekijk hier de speciale aanbieding!

 

3 Dagen er tussen uit en genieten in toeristenplaats Cochem aan de Moezel

Een hotel direct gelegen aan de Moezel en 3 dagen genieten! Bezoek het middeleeuwse toeristenplaatsje Cochem en overnacht in een sfeervol hotel met uitzicht op de Moezel. Voor een super leuk weekendje of lekker zo als tussendoortje genieten van een super mooie trekpleister in Duitsland. Boek wel op tijd want het is een klein hotel maar super leuk!
Klik en check onze aanbieding!

Nieuw binnen gekomen
 

Het Land van Maas en Waal verkennen en slapen aan het water

3 Dagen fietsen door het land van Maas en Waal. Breng een bezoekje aan de tuinen van Appeltern en slaap in een landelijk gelegen hotel. Na een dag heerlijk fietsen is het tijd om aan te sterken en kunt u culinair genieten van een 3 en 4-gangen diner.
Boek hier een paar dagen genieten in het Land van Maas en Waal

 

Ontdek Hanzestad Deventer - 3 daags arrangement met verblijf in een Historisch Hotel

Ontdek de mooie Hanzestad Deventer! Niet alleen vanuit de mooie stad zelf, maar ook vanaf de andere kant van het water in een sfeervol gelegen monumentaal pand waar dit hotel in is gevestigd en waar u echt kunt genieten van deze bijzonder karakteristieke hanzestad!
Meer informatie over deze stad en speciale aanbieding vindt u hier!

Afmelden

http://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/2UNNQMseh6UcsdCiWBFV9WaROXE2dGpeXqZuPq3k/