Nieuws en achtergronden door De RestaurantKrant
Lees de nieuwsbrief in je browser
 
De restaurantsector: zakelijk denken vanuit liefde voor het vak
 
 
Hotelschool The Hague en Uitgeverij PS: bv presenteren vol trots het boek ‘Ondernemen in de restaurantsector’. Het eerste […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
 
Anne-Marie van Leggelo is expert op het gebied van etiquette. Ze brengt ons graag de fijne kneepjes van haar vak bij. Dit keer […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Een saus kan je gerecht maken of breken!
 
Vandaag de dag dient iedere chef een saucier te zijn. Want één ding blijft onveranderd: sauzen kunnen een gerecht maken of […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Restaurant ?t Kalkoentje Rhenen viert 30-jarig bestaan
 
Restaurant ’t Kalkoentje in Rhenen bestaat 30 jaar en viert dat met een speciaal jubileummenu waarin toppers uit de afgelopen […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Blog URBN FOLKS: het team klaarstomen
 
De RestaurantKrant volgt de ervaringen van ondernemer Martijn van den Hurk en gastoloog Jeannine Sok uit Nijmegen. Maandelijks […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Nieuw: private dining bij MOMO
 
Als pionier van de high-end Aziatische cuisine in Amsterdam lanceert Yossi Eliyahoo, oprichter en eigenaar van THE ENTOURAGE […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Franchise Friendly Concepts sluit zich aan bij NLVVM
 
Franchise Friendly Concepts – de onderneming die de ketens Kwalitaria en Délifrance in beheer heeft – sluit zich aan bij de […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Ministerie sluit horecazaken vanwege arbeidsmarktfraude
 
Vervalsing van loonstroken, het tewerkstellen van vreemdelingen zonder vergunning, sjoemelen met arbeidstijden en onderbetaling. […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Daniel Kaan en Alexander Claus treden toe tot directie Claus Company
 
Per 1 oktober jl. bestaat de directie van Claus Company uit drie directieleden. Na het afscheid van Leo Claus wordt CEO Rick […]
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
 
 
TOPPERS VAN DEZE MAAND
Ron Blaauw ook huisadviseur tweede Nijmeegse Bistrobar: Bankoh
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Interview Wim Cox
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
IENS presenteert de Insider Top 2019 lijst
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
 
Amsterdam gaat strijd aan tegen crimineel geld in de horeca
 
 
Like Tweeten Share Aanbevelen Whatsapp
© De RestaurantKrant
Adverteren
Afmelden
Deze gegevens zijn bij ons bekend:

Voornaam:
 
Achternaam: 
Bedrijf: 
Functie: 

Gegevens wijzigen/aanvullen
Uitgeverij PS: bv | Leijenseweg 111 F | 3721 BC Bilthoven
Tel: 030 251 22 70 | info@uitgeverijps.nl | www.uitgeverijps.nl
Heb jij nieuws dat mogelijk interessant is voor deze nieuwsbrief?
Stuur je input naar redactie@uitgeverijps.nl.


iConneqt.nl
Uitgeverij PS is powered by iConneqt, Online Marketing Automation.
Check it out.