9 juni 2023
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Nederlander op 1 bij online bestellen van fashion
[Nieuws] Nederlanders kopen online veel meer schoenen, kleding en tassen dan andere Europeanen. Maar liefst 77 procent van de Nederlanders, terwijl dit percentage op Europees niveau op 59 procent ligt. Vorig jaar lag dit percentage voor Nederlanders nog op 71 procent.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Op het menu: samenwerking tussen Grubhub en Hilton
[Nieuws] De Amerikaanse maaltijdbezorger Grubhub, dochteronderneming van Just Eat Takeaway.com, gaat in de VS een samenwerking aan met Homewood Suites by Hilton. Gasten van deze accommodaties die geen eigen restaurant hebben, kunnen via de Grubhub-app hun eten bestellen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Jubileumeditie CrossBorder Event: 19 september 2023
[Advertorial] Het CrossBorder Event bestaat 10 jaar en daar zijn we trots op! Ben jij klaar om de wereld te veroveren? Laat je dan inspireren door dé experts op het gebied van crossborder e-commerce, marketing en leiderschap. Ontdek waarom crossborder e-commerce van levensbelang is als je je afzetmarkt wilt blijven vergroten. Leer hoe je de complexiteit én uitdagingen van internationale expansie binnen jouw organisatie kunt overwinnen. Mis deze kans niet en meld je aan voor het CrossBorder Event op dinsdag 19 september!
image
image
About You beëindigt samenwerking met tweedehandsplatform
[Nieuws] Online retailer About You heeft op zijn Duitse website het tweedehandsplatform Mädchenflohmarkt uit de categorie ‘Second Love’ verwijderd. Felle beschuldigingen tegen het platform hebben een einde gebracht aan de samenwerking sinds 2020.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Nieuw in de Markt: Bloshing
[Interview] Bloshing is een nieuwe naam in de kunstbloemenmarkt. In de webshop zijn zijden bloemen met (of zonder) bijpassende vazen te koop.
twitter facebook linkedin
lees verder
Inschrijvingen Grand Prix Content Marketing geopend!
[Advertorial] De Grand Prix Content Marketing zijn er weer, al meer dan 10 jaar dé vakprijzen voor contentmarketing! Doe mee aan deze prestigieuze prijsuitreiking en laat je contentmarketingstrategie schitteren. Win erkenning, leer van inspirerende cases en bouw waardevolle connecties op. Inschrijven kan tot 13 september. Voor meer informatie en inschrijvingen, bezoek onze website. #GPCM2023
image
image
Opsplitsen moederbedrijf Thuisbezorgd.nl dringend nodig volgens analisten
[Nieuws] Maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, moet volgens de analisten van de Amerikaanse zakenbank Citi ‘dringend’ opsplitsen. Men verwacht dat de koers van het marktaandeel een flinke impuls zal krijgen hierdoor.
twitter facebook linkedin
lees verder
Blijf up-to-date met de nieuwste trends en best practices met het NIMA Marketingfacts Jaarboek 23-24
[Advertorial] Met bijdragen van meer dan 30 marketingexperts en actuele inzichten over onderwerpen als data analytics, customer experience en marketing-ethiek, is dit het meest actuele naslagwerk over marketing in Nederland. Of je nu een professional, docent of student bent, dit boek is een onmisbare bron van kennis en inspiratie.
image
image
'Game over' voor Redux Gaming
[Nieuws] Redux Gaming is failliet verklaard door de rechtbank. De webshop, die onder andere gaming gear, pc’s en zelfbouw-kits voor pc’s verkoopt, stond vorig jaar op plaats 284 in de Twinkle100.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.