21 februari 2019
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Nederlandse omzet Coolblue voor het eerst boven miljard
[Nieuws] De omzet van Coolblue is vorig jaar gestegen naar 1,35 miljard euro. Niet eerder kwam de Nederlandse opbrengst boven de miljard uit. Het resultaat onder de streep is harder toegenomen.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic: 'Supermarkt-cao past niet bij ons'
[Nieuws] Picnic noemt de supermarkt-cao 'achterhaald' en wil zelf arbeidsafspraken maken met werknemers; vakbond FNV stapt nu naar de rechter.
twitter facebook linkedin
lees verder
De Beste E-mailcampagnes van 2018
[Advertorial] Wat maakt een e-mailcampagne nou succesvol? In deze whitepaper delen we de meest aansprekende e-mailcampagnes van 2018, eerder getoond tijdens de Webwinkel Vakdagen. Laat je inspireren door deze campagnes en pas de takeaways toe op je eigen e-mails.
image
image
'Online bestelformulieren nieuwste mikpunt van cybercriminelen'
[Nieuws] Symantec waarschuwt voor een snel groeiende vorm van cybercriminaliteit: form jacking. Daarbij injecteren hackers bestelformulieren op webshops.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Beerwulf, Go Lemon en Spiru strijden om Beste Starter Award
[Nieuws] Beerwulf, Go Lemon en Spiru zijn dit jaar genomineerd voor de Beste Starter Award, onderdeel van de Shopping Awards. De prijs wordt dit jaar uitgereikt op 28 maart.
twitter facebook linkedin
lees verder
Alles over de top van E-commerce Nederland!
[Advertorial] Ben jij benieuwd naar dé e-commerce toppers van Nederland? Wat hun omzet is? Hoeveel verkeer er naar hun sites gaat en waar hun bezoekers vandaan komen? Hoe zij zich op social media manifesteren? Met wie zij werken? De Twinkle100 biedt jou een totaaloverzicht van de grootste online verkopers van Nederland!
image
image
Wisseling aan de top bij Duitse refurbisher reBuy
[Nieuws] Aanbieder van refurbished elektronica reBuy heeft een nieuwe directeur: Philipp Gattner, huidig chief strategie officer, neemt de rol over van Torsten Schero.
twitter facebook linkedin
lees verder
Trendonderzoek naar de liefde tussen sales en operations
[Advertorial] 80% van de bedrijven in retail, wholesale en manufacturing ervaart een gespannen relatie tussen sales en operatie. Wat zijn de oorzaken? Welke impact hebben technologie en de menselijke factor? En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde te laten bloeien. Het rapport 'De liefde tussen sales en operations' biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek.
image
image
Veranderingen in PIM door innovaties in de customer journey
[Onderzoek] Het afgelopen jaar heeft de expertgroep Product Information Management van ShoppingTomorrow zich gericht op de output-kant (of downstream) van PIM.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Mysteryshopper bezoekt TopVintage
[Onderzoek] Jurgen Nijhuis bezoekt voor Twinkle webshops uit de Twinkle100. Streng, kritisch en rechtvaardig beoordeelt hij de sites op een flink aantal punten. Deze keer: TopVintage.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.
</