De Nederlandse vastgoedmarkt heeft in de eerste helft van 2018 een duidelijke neergang laten zien ten opzichte van 2017.
Vastgoedmarkt
Online versie
Nederlandse vastgoedmarkt in neergaande fase

De Nederlandse vastgoedmarkt heeft in de eerste helft van 2018 een duidelijke neergang laten zien ten opzichte van 2017.

Lees verder >
Stevige omzetgroei JLL in tweede kwartaal

In het tweede kwartaal van 2018 is de wereldwijde omzet van vastgoedadviseur JLL gegroeid naar 3,9 miljard dollar. Dat is een groei van 12 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Lees verder >
Rotterdams kantoor alternatief voor grote bedrijven

De kantorenleegstand in Rotterdam blijft met 15,4 procent hoog. Deze leegstand zorgt ‘juist nu voor kansen’ waar de stad van kan gaan profiteren.

Lees verder >
 
Lichte krimp Europese vastgoedbeleggingsmarkt

In de Europese vastgoedbeleggingsmarkt is in het tweede kwartaal van dit jaar 68,8 miljard euro gestoken, een daling van 8 procent in vergelijking met de overeenkomstige periode vorig jaar.

Lees verder >
Being Development start bouw Yotel Amsterdam

Ontwikkelaar Being Development heeft in samenwerking met Valuas and CommonWealth Investments,de start bouw van een overwegend circulair hotel in Amsterdam Noord aangekondigd.

Lees verder >
(advertorial)
alt
Kennis- en netwerksessie 'Projectontwikkeling'

Tijdens de Vastgoedmarkt College Tour op 4 okt in het WTC Amsterdam gaan Hans Schröder en Bas van Veggel het gesprek aan over het vak projectontwikkeling. 

Er komt een antwoord op vragen als: Was het vroeger echt beter? Welke lessen hebben we geleerd door de crisis? Waar zijn we wijzer geworden, wat gaat er nu beter en wat ging we vroeger beter. Wat is de rol van de overheid hierin en welke rol neemt de ontwikkelaar zelf? 

Tijdelijk kunt u profiteren van € 50,- vroegboekkorting! 

Consumentenprijzen hardst gestegen in 5 jaar

Nederlandse consumenten betaalden in juli 2,1 procent meer voor goederen en diensten dan een jaar eerder.

Lees verder >
Saoedi’s kopen kantoor Brand Loyalty in Den Bosch

De Saoedische investeerder Sidra Capital heeft het hoofdkantoor van Brand Loyalty in Den Bosch gekocht van een particuliere belegger in een off-market-transactie.

Lees verder >
Huurders te hoop tegen doorstromingsplannen

Alle alarmbellen zijn afgegaan bij 23 huurdersorganisaties door het plan van woningbouwcorporaties om het scheefwonen aan te pakken.

Lees verder >
Perial Asset Management koopt hoofdkantoor Irdeto

Perial Asset Management heeft in Hoofddorp het 9.000 m2 omvattende hoofdkantoor van Irdeto verworven van de Duitse belegger Commerz Real.

Lees verder >
Twee woontorens Waldorp Four mogelijk naar Arcade

Arcade aast op 413 nog te bouwen sociale huurappartementen in project Waldorp Four Den Haag van de Haagse ontwikkelaar Bond Development.

Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Vakmedianet
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright