Elke week het laatste nieuws voor de visprofessional
Lees online
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Vismagazine
Nieuwsbrief week 51 maandag 16 december 2024
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Nederlandse vissers mogen meer tong vangen in 2025
Nederlandse vissers mogen meer tong vangen in 2025
De Europese lidstaten zijn akkoord over de vangstmogelijkheden voor de zeevisserij in 2025. Wat betekent dit voor de vissers? Meer tong, schol en zeeduivel en zorgen over de pelagische bestanden.
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
24/7 Inzicht en beheer met myMULTIVAC

myMULTIVAC biedt 24/7 inzicht en controle over je productieproces. Met één login kun je machines beheren, onderhoud plannen en volgen, onderdelen bestellen en prestaties monitoren. Smart Services verbeteren efficiëntie, ondersteunen voorspellend onderhoud en analyseren storingen. Het klantenportaal integreert ook machines van andere fabrikanten, biedt live data en onderhoudsrapporten en heeft een handige track&trace-functie. myMULTIVAC groeit mee dankzij klantfeedback en continue updates.

Meer informatie
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bestand neemt af maar de vraag naar scheermessen stijgt
Na een storm spoelen ze bij duizenden tegelijk aan. De stranden liggen dan bezaaid met scheermessen. Met uitzondering van die stormen, voelt de Amerikaanse zwaardschede ofwel Ensis...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Profiteer dit jaar nog van een grote korting op Vismagazine
Vismagazine is al 40 jaar hét platform voor professionals in de vissector. Wij volgen actuele ontwikkelingen in de branche op de voet, van haven tot handel. Abonneer je vóór 1 janu...
Lees verder
- Bedrijfsinformatie -
Gamba Korean: Verrassend en Vol van Smaak

Snel te bereiden met een explosie van smaak. Dit gerecht brengt het beste van Korea naar uw toonbank.

Naar het recept
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
NVWA geeft uitleg over enzymen, aroma’s en additieven
Voedingsproducenten die enzymen, aroma’s en additieven gebruiken opgelet! De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) komt met twee nieuwe handboeken over enzymen en aroma’s. ...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Horecava 2025: van AI tot Gen Z
Voor veel foodondernemers begint het nieuwe jaar met de Horecava. Hoewel deze vakbeurs zich in eerste instantie richt op de horeca is er veel te beleven op het gebied van food. Wat...
Lees verder
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu

Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:

 
Naar Foodbanen.nu
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Blijf op de hoogte van al het foodnieuws!

Wilt u naast dit nieuws ook op de hoogte blijven van ander foodnieuws? Schrijf u dan in voor een van onze nieuwsbrieven. U kunt zich abonneren op EVMI, Vleesmagazine, Vismagazine, Vakblad IJs, BeverageNL en VoedingNu.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Abonneren
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Abonneren
Bedrijvengids
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Bekijk het overzicht
?utm_source=sendinblue&utm_campaign=Vismagazine&utm_medium=email
Reactie | Mijn profiel | Afmelden | Abonneren | Disclaimer
© 2024 Alea Publishers