Problemen met het lezen van deze e-mail?

Bekijk hem in een browser.

 
 
 
 


 
 
 
 

Beste heer Do,,

 


 

Met de oplossingen van BP bent u altijd beter op weg! In deze digitale nieuwsbrief vindt u weer diverse tips om het maximale uit uw tankpas(sen) te halen. Vragen? Bel ons Business Service Centre op 0800 - 020 36 31.


Beter op weg met BP’s oplossingen voor Duitse tol en EETS

 
 
 

Nu er op nog eens 40.000 kilometer aan Duitse wegen tol wordt geheven, heeft u een eenvoudige oplossing nodig om deze tol te betalen. BP heeft deze oplossing voor u. Reist u door Europa? Profiteer dan van de BP Tolbox voor EETS, waarmee tolbetalingen in Europa automatisch worden afgehandeld.

 
 
 
 
 
 

Tanken met uw BP Tankpas bij TOTAL-tankstations in Duitsland

 

Als klant van BP vindt u altijd snel het ideale tankstation om eenvoudig en voordelig de beste brandstoffen te tanken. We hebben al eerder in een vooraankondiging aangegeven dat het acceptatie-netwerk in de loop van dit jaar zal worden uitgerold met Total. Sinds 1 juli 2018 is dat verder uitgebreid. U kunt uw BP Plus / BP + Aral Tankpas namelijk ook gebruiken bij stations van TOTAL in Duitsland!

 
 
 
 
 
 

Eenvoudig tanken bij trucklocatie in Heesch

 

Dankzij het uitgebreide netwerk van BP hoeft u nooit om te rijden voor het ideale tankstation. Bovendien breiden wij ons netwerk regelmatig uit! Zo wordt uw BP tankpas sinds kort geaccepteerd bij de trucklocatie aan de Cereslaan 11 in Heesch.

 
 
 
 
 
 

Laten we elkaar ontmoeten op de IAA in Hannover!

 

Van 20 tot 27 september 2018 vindt in Hannover ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor mobiliteit, transport en logistiek plaats. Wij ontmoeten u graag op dit bijzondere evenement. Wacht niet te lang! Reserveer uw tijd, ontvang uw gratis IAA-ticket en maak een afspraak op onze stand!