NHG telt tijdelijke inkomensdaling ondernemer door corona niet mee
AMweb
Online versie
NHG telt tijdelijke inkomensdaling ondernemer door corona niet mee
Ondernemers die een hypotheek met NHG willen aanvragen, hoeven niet bang te zijn dat een coronadip in de omzet roet in het eten gooit. NHG en marktpartijen hebben besloten dat een tijdelijke inkomensdaling vanwege de coronamaatregelen vanaf 1 augustus bij de beoordeling niet of niet volledig zal wor>>
Lees verder >
(advertorial)
alt
Findesk hét adviessoftwarepakket van 2020.
Ook het beste hypotheekadvies voor jouw klant? Voor de derde keer op rij is Findesk uitgeroepen tot beste adviessoftwarepakket. Het pakket wordt gewaardeerd met een 8,7. Ervaar het zelf.
Onderzoek: kwart Nederlanders vreest verlies huis bij werkloosheid
Ruim een kwart van de Nederlanders maakt zich zorgen huis en haard te moeten verlaten na het verliezen van werk. Dat blijkt uit een onderzoek van Munt Hypotheken onder meer dan duizend Nederlanders met een hypotheek. Ook geeft maar liefst 60% van de werkenden aan de gevolgen van werkloosheid voor hu>>
Lees verder >
AM
Onbeperkt op AMweb?
Als AMmember kun je alle artikelen op AMweb lezen en ben je zo altijd op de hoogte van alle ins- en outs in de verzekeringsmarkt. Zo beschik je over een gefundeerde visie en kun je een dito advies uitbrengen! 
am:
NIEUW: Online Magazine Schade
Online magazine over de directe autoverzekering, de inzet van video en foto in het schadeproces, verzekeren op uurbasis en actieve transparantie.
Koppeling met website moet woningverduurzaming stimuleren
Woningverduurzaming is in. Daar speelt de Nationale Hypotheekbond op in door onder meer financieel dienstverleners en geldverstrekkers een koppeling aan te bieden met de website Duurzaamheidsprofiel.nl.
Lees verder >
Banner
Van Bruggen: ‘Ondernemers in de knel op huizenmarkt door NOW-regeling’
Van Bruggen Adviesgroep roept ondernemers op om niet lichtvaardig om te springen bij het aanvragen van de tweede NOW-regeling. Volgens de adviesketen is het niet ondenkbaar dat ondernemers die de NOW aanvragen op den duur in de knel komen op de huizenmarkt.
Lees verder >
Banner
Duurzaamheid vanaf september vast onderdeel Rabo-adviesgesprek
Rabobank gaat met ingang van september standaard advies geven over verduurzaming bij gesprekken over het sluiten van een hypotheek. De bank wil ervoor zorgen dat de huizen van de ongeveer 1 miljoen klanten over vijf jaar allemaal minimaal energielabel B hebben. 
Lees verder >
Oversluiters en jongeren grijpen hypotheekkans in coronacrisis
Het aantal hypotheekaanvragen heeft in het tweede kwartaal een recordhoogte bereikt, meldt De Hypotheker. Vooral oversluiters en jongeren grijpen hun kans nu de rente nog laag staat; het aantal oversluiters is zelfs verdrievoudigd bij de keten.
Lees verder >
Blog
Bankkantoren sluiten. Lang leve de regionale adviseur
Als er iets is dat de pandemie ons de afgelopen maanden heeft geleerd, is het wel dat digitale processen ons enorm goed kunnen ondersteunen tijdens een lockdown. Wat we ook hebben geleerd is dat als het puntje bij paaltje komt, we allemaal sociale wezens zijn die behoefte hebben aan persoonlijke int>>
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright