NHTV Alert: Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit: laatste kennismakingsdag en openbare afstudeerdag

7 jaren geleden


Text only:

Laatste kennismakingsdag en samenwerkingsverband Mobiliteit
Open dit bericht in een browser
..
11 juni 2012
..

Laatste kennismakingsdag dit schooljaar


Heb je nog geen vervolgopleiding gekozen? Kom dan naar de laatste kennismakingsdag van dit schooljaar bij de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit. Tijdens deze middag krijg je een workshop en een opdracht van de opleiding waar jij interesse in hebt. De kennismakingsmiddag is van 13.00 tot 18.00 uur en je wordt begeleid door NHTV-studenten. Aan hen kun je al je vragen stellen over de opleiding, de hogeschool, het vakgebied en studentenstad Breda. Afsluitend ga je met alle deelnemers een hapje eten in het centrum van Breda.
>  Meer informatie en aanmelden
 

Openbare afstudeerdag Fietsonderzoeken


De opleiding Mobiliteit organiseert voor de eerste keer een openbare afstudeerdag Fietsonderzoeken. Afstudeeronderwerpen spelen vaak in op de actualiteit en studenten bekijken de onderwerpen vanuit een jonge en andere invalshoek. Op woensdag 20 juni presenteren vier NHTV-studenten de meest actuele fietsonderzoeken uitgevoerd in Brabantse steden.
>  Het programma en aanmelden
 
    
..
Je krijgt deze NHTV Alert omdat je hebt aangegeven informatie over opleidingen van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda te willen ontvangen. Klik hier om je af te melden.

Nhtv.nl

Categorieën: Internet studie Scholing | Studies | Opleidingen School | Studie | Diploma
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019