NHTV Alert: kom naar de open avond van de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit

6 jaren geleden


Text only:

5 februari:open avond Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit
Open dit bericht in een browser
..
15 januari 2013
..

Kom 5 februari naar de open avond


Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Kom dan dinsdagavond 5 februari tussen 19.00 en 21.00 uur naar de open avond van de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit. Tijdens deze avond zijn docenten, studenten en de decaan aanwezig om je alles te vertellen over de diverse opleidingen, de onderwijsvormen, het werkveld en studentenstad Breda.
>  Meer informatie
 

Een dagje op NHTV beleven? Kom proefstuderen


Heb je al een keer een bezoek gebracht aan een open dag of avond, maar wil je weten hoe een dag op NHTV eruit ziet? Schrijf je dan in voor een kennismakingsdag van de opleiding van jouw keuze. Tijdens deze middag ga je aan de slag met een groepsopdracht, krijg je uitleg en feedback van een docent en kun je vragen stellen aan studenten. Afsluitend ga je in het centrum van Breda een hapje eten. De eerstvolgende data zijn dinsdag 22 januari en 19 februari.
>  Meer info en aanmelden
 

Blijf op de hoogte via Facebook


Sinds kort heeft de Academie een eigen Facebookpagina. Via deze pagina krijg je een indruk van de dagelijke activiteiten die plaatsvinden bij de opleidingen. Er staan onder andere foto's op van kennismakingsactiviteiten, gastcolleges en evenementen die georganiseerd worden door de studentenvereniging. Wil je per direct op de hoogte blijven?
>  Meld je dan aan!
 
    
..
Je krijgt deze NHTV Alert omdat je hebt aangegeven informatie over opleidingen van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda te willen ontvangen. Klik hier om je af te melden.

Nhtv.nl

Categorieën: Internet studie Scholing | Studies | Opleidingen School | Studie | Diploma
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019