NHTV Alert: kom naar een kennismakingsdag en terugblik open dag

6 jaren geleden


Text only:

Kom naar een kennismakingsdag en terugblik open dag 10 november
Open dit bericht in een browser
..
13 november 2012
..

Kom naar een kennismakingsdag!


Ben je op zoek naar een vervolgopleiding? Kom dan naar een kennismakingsdag van de Academie voor stedenbouw, logistiek en mobiliteit. Tijdens deze middag krijg je een workshop en een opdracht van de opleiding waar jij interesse in hebt. De kennismakingsmiddag is van 13.00 tot 18.00 uur en je wordt begeleid door NHTV-studenten. Aan hen kun je al je vragen stellen over de opleiding, de hogeschool, het vakgebied en studentenstad Breda. Afsluitend ga je met alle deelnemers een hapje eten in het centrum van Breda.
>  Meer informatie en aanmelden
 

Terugblik open dag


Afgelopen zaterdag hebben we weer veel studiekiezers mogen verwelkomen op de open dag. Ben jij ook geweest en ben je misschien geïnterviewd? Of ben je gefotografeerd op de 3D straattekening? Ga om jezelf terug te zien of gewoon om een beeld te krijgen van wat er allemaal op zo’n open dag gebeurt naar onze speciale terugblik pagina. Is het je niet gelukt om naar de open dag te komen, kom dan naar de open avond op 5 februari 2013 tussen 19.00 en 21.00 uur.
>  Indruk van de open dag
 
    
..
Je krijgt deze NHTV Alert omdat je hebt aangegeven informatie over opleidingen van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda te willen ontvangen. Klik hier om je af te melden.

Nhtv.nl

Categorieën: Internet studie Scholing | Studies | Opleidingen School | Studie | Diploma
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019