NHTV Alert: Laatste informatiemiddag 12 juni

7 jaren geleden


Text only:

Open dit bericht in een browser
..
..

Nog geen keuze gemaakt? Kom naar de laatste informatiemiddag!


NHTV houdt op dinsdag 12 juni van 14.00 uur tot 16.00 uur een informatiemiddag. Deze laatste informatiemiddag is voor studiekiezers die nog in september willen starten met hun vervolgstudie, maar nog niet hebben gekozen. Wil je pas in 2013 starten met een studie, kom dan naar onze open dag in november. 


 

Welke opleidingen zijn aanwezig?


Op de hoofdlocatie aan de Mgr. Hopmansstraat kun je kennismaken met alle opleidingen zonder numerus fixus. De overige opleidingen van NHTV zijn deze middag niet vertegenwoordigd, omdat hier een selectie en loting voor geldt en aanmelding dus niet meer mogelijk is. Voor de opleidingen behorende tot de Academie voor toerisme en de Academy for Leisure is er nog plek, deze opleidingen zijn dus wel aanwezig.


>  Een overzicht van deelnemende opleidingen en alle overige informatie
 

Extra informatie


Er is op deze informatiemiddag gelegenheid om 1-op-1 te praten met docenten en de decaan. Ook kan studiemateriaal worden ingezien. Uiteraard zijn er studenten aanwezig die uit eigen ervaring kunnen vertellen over de verschillende opleidingen, de hogeschool en Breda als studentenstad. Let op: deze informatiemiddag is kleinschaliger dan een normale open dag. Nieuwsgierig geworden? Tot 12 juni!


 


>  Routebeschrijving
 
    
..
Je krijgt deze NHTV Alert omdat je hebt aangegeven informatie over opleidingen van NHTV internationaal hoger onderwijs Breda te willen ontvangen. Klik hier om je af te melden.

Nhtv.nl

Categorieën: Internet studie Scholing | Studies | Opleidingen School | Studie | Diploma
Leeftijd: 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019