FietsActief wijst je de weg
Extra bij nr. 7

Extra bij nr. 7

Streekgids Grebbelinie & Gelderse Vallei: een prachtig fietsgebied!
 

De ANWB deed een onderzoekje naar hoe fietsers de voorzieningen langs routes beoordelen. Het grootste gemis blijkt een gebrek aan bankjes te zijn. Met stip op 2 staat een gebrek aan openbare toiletten. Gelukkig strijd de zogenaamde Toiletalliantie voor meer openbare toiletten In Nederland, kijk maar op IEDERE WC TELT. Nu die bankjes nog.

FietsActief
Kadotip
Handboek voor vakantiefietsers

Wereldfietser Marcia van der Meer fietst niet alleen ontzettend veel, ze fotografeert ook als een dolle én schrijft fietsreisboeken. Vers van de pers is haar Handboek voor vakantiefietsers. Een perfect fietserskado als je het ons vraagt.

FietsActief
Ken je dat?
Bordje weg

Heb je ze eindelijk helemaal op een rijtje, die knooppunten, mist er een bordje! Of staat het verkeerd, of is het onleesbaar. Dat los je niet op met schilderstape, een wc-rol of buisisolatie (zie hieronder). We leggen kort uit wat je wel kunt doen. 

FietsActief
Schilderstape & knooppunten
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele oplossingen die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer deel 3 in wat ondertussen een reeks is geworden: 'Waarop noteer je je knooppunten?'. Dé lezerstip: schilderstape. En we tonen ook nog twee andere originele inzendingen...

FietsActief
Superdeal met 50% korting!

Doe inspiratie op voor je volgende droomreis met het reismagazine Columbus Travel. Met schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie ontdek je de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld! Ontvang nu 3x Columbus + het boek ‘50 onvergetelijke roadtrips’ voor maar € 19,95 én krijg gratis toegang tot het online archief met de mooiste reisreportages uit 15 jaar Columbus.

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden