Theaterfestival Boulevard

Nieuwsbrief januari 2018

Brr. Wij kunnen niet wachten tot het weer augustus is.
We zijn volop bezig met de programmering van weer een zalige editie. In deze nieuwsbrief kun je je inschrijven voor een cursus tot volleerd theater-kijker, vragen we je weer nieuwe locaties te spotten en vragen we je onze ogen en oren te zijn in de wijken/dorpen.
Broedplaatsbijeenkomst 18 januari
Eens in de zoveel tijd gooien wij de deuren open van onze broedplaats: een plek waar nieuwe en gevestigde makers kunnen brainstormen, repeteren of onderzoeken. De eerstvolgende open broedplaats is op donderdag 18 januari, hier kun je de processen zien van:

Twan van Bragt (De Bloem van de Natie) en Lonne Gosling (Cie.Perelman) brengen met We shared the experience of being alive, and then we took some tea een ‘fucking romantische komedie’ over twee exen, die elkaar tien jaar na dato weer zien.
Guus Diepenmaat analyseert immer hopeloos en dramatisch verdronken in hartenpijn en weltschmerz, samen met Marie Pien, het geluid van de liefde.

Do 18 januari 16:00u – 18:00u – Pand18, Sint Josephstraat 18 ’s-Hertogenbosch

Locatie gezocht!
Voor een van onze nu al legendarische locatievoorstellingen, zoeken wij enkel nog de locatie. Specifiek zoeken we: Ee
n hal van minimaal 12 x 12 meter en 4,5 tot 6 meter hoog. Hij moet verduisterd kunnen worden.
Weet je nog andere bijzonder plekken/panden die zouden kunnen dienen als locatie tijdens het festival? Schroom niet en mail florien@festivalboulevard.nl
Pronken met een lijstje
Het Brabants Dagblad maakte samen met een aantal journalisten een prachtig lijstje op, met hun lievelingsmomenten van 2017. Wij stonden daarin, samen met veel van onze collega's, waar wij minstens net zo trots op zijn. Laat 2018 maar komen :)
Lees de lijst
Unieke cursus: Theater (mee)maken
Kom kennismaken met theater in negen werksessies met kunstenaars en medekijkers! Zie je graag theater en dans, maar ben je geen ervaren kijker? Sta je open voor nieuwe ervaringen én deel je die makkelijk met anderen? Dan is de cursus Theater en dans (mee)maken vast en zeker iets voor jou. Meld je aan en stoom je klaar voor komend festivalseizoen. We starten op 30 januari.

Geef je snel op, we hebben beperkt plek.
Meer info en aanmelden

Theaterfestival Boulevard zoekt boodschappers!
We willen graag de schakel zijn tussen kunst en de stad. En omdat de stad niet ophoudt bij de stadswallen, leggen we ook graag het oor te luister in de dorpen en wijken van ‘s-Hertogenbosch. Steeds vaker vindt men er Boulevard met speciale locatievoorstellingen, zodat iedereen kan genieten van theater en muziek in hun buurt. Omdat we niet overal tegelijk kunnen zijn, maar zeker wel op de hoogte willen blijven van wat er op cultureel en maatschappelijk gebied speelt in de wijken en dorpen, zijn we naarstig op zoek naar boodschappers. We zoeken afgezanten die ons kunnen informeren over de buurt (culturele activiteiten, actuele situaties, lege hallen en schuren, mooie plekjes voor voorstellingen etc.) en op hun beurt daar het verhaal van Theaterfestival Boulevard vertellen.

Maandag 29 januari 2e bijeenkomst!
Om 19.00 uur heten we je van harte welkom op de tweede informatiebijeenkomst over Boulevard Boodschappers. 
Voor meer informatie en aanmeldingen mail: coralie@festivalboulevard.nl

 

Copyright © 2018 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Our mailing address is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.