Benieuwd waar onze bijzondere eieren vandaan komen? Kippenboer Willy Claessens laat het je graag zien >>

 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online versie »
Jan Linders
 
Eieren
 

De lekkerste producten halen we natuurlijk uit eigen streek. Zo ook onze vrije uitloopeieren! Die vind je vanaf nu in onze winkel met een 3-sterren keurmerk én een On the Way to Planet Proof-keurmerk. Afkomstig uit het Limburgse Ysselsteyn. Lekker dichtbij, duurzaam én goed voor de kip dus!

 
Onze vrije uitloopeieren
 
Nieuwe bij Jan Linders: vrije uitloopeieren
 
Ontdek waar onze eieren vandaan komen
 
 
Kippenboer
 
 

Benieuwd waar onze bijzondere eieren vandaan komen? Kippenboer Willy Claessens laat het je graag zien!

 
3x variëren met ei
 
   

Niet alleen zijn eieren gezond en lekker, maar ze passen ook nog eens bij héél veel gerechten! Daarom selecteerden we speciaal voor jou onze 3 favoriete recepten, met elk een andere bereidingswijze. Smakelijk!

   
 
Bekijk de recepten
 
Proef de zomer
 
   

Proef de zomer in het zuiden met de lekkerste seizoensproducten uit eigen streek én profiteer van zonnig voordeel bij jouw Jan Linders! De zomer zit vol met heerlijke smaken. Wie geniet er nu niet van de perfecte BBQ, een zomerse lunch of een gezellige borrel in de tuin? Laat je verrassen!

   
 
Zomer bij Jan Linders
 
Zomer streekacties
 
Calve pindakaas
 
Bekijk alle acties
 
Kips gesneden kipfilet
 
   

De malse kipfiletplakjes van Kips zijn zowel warm als koud heerlijk. Voeg ze toe aan jouw zomerse salade, beleg je broodje of wrap ermee of tover in mum van tijd een goedgevulde pastamaaltijd op tafel!

   
 
Meer aanbiedingen
 
Folder
 
Alle folders app
 
Het voordeel van het zuiden
Jan Linders
 
 
Acties geldig t/m zondag 1 augustus 2021. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten.