En verder: de Work Sharp Ken Onion Edition
Online bekijken
KLEAN KANTEEN TKWIDE
Dé drinkfles voor je outdooravontuur

Klean Kanteen maakt niet voor niets erg populaire drinkflessen. Ze zijn gewoon heel erg goed. En met het nieuwe model, de TKWide, ligt de lat weer een stuk hoger. Het bijzondere aan deze serie is de vernieuwde dop die voorzien is van het TK Closure-ontwerp met een interne schroefdraad, waardoor de thermosfunctie nu nog beter is. In de TKWide 335 ml blijven hete dranken tot 11 uur warm en koude dranken tot 38 uur koel. In de grotere versie (470 ml) blijven hete dranken tot 14 uur warm en koude dranken 47 uur koel. De drinkflessen zijn bovendien voorzien van een draaibare beugel. Handig meenemen dus!

ONTDEK ALLE KLEUREN
WORK SHARP KEN ONION EDITION
Een bandslijpmachine voor elke doe-het-zelver
De Work Sharp Knife & Tool Sharpener Ken Onion Edition is een elektrische bandslijpmachine ontwikkeld in samenwerking met de bekende messenmaker Ken Onion. De slijpmachine is veelzijdig en toch verbazingwekkend eenvoudig in gebruik! Het slijpen van een Japans keukenmes onder een hoek van vijftien graden tot het slijpen van de messen van je grasmaaier: deze slijpmachine kan het allemaal. De snelheid en het gemak waarmee je vrijwel elk soort mes en alle soorten gereedschap weer vlijmscherp krijgt is dé reden dat deze machine wereldwijd zo populair is.
SLIJP NU
OPINEL UITBREIDING
Meer dan 40 nieuwe producten
Zelfs het iconische Opinel-mes wordt af en toe een beetje opgeleukt. Zo zijn er Atelier-varianten met chique houtsoorten, en versies met kunststof grepen die beter bestand zijn tegen de elementen. Maar ook de nieuwe foedralen en picknickset vind je nu in ons assortiment.
ONTDEK NU
SPYDERCO-KEUKENMESSEN
Terug van weggeweest
Waar Spyderco toch veelal bekendstaat als producent van de wereldberoemde zakmessen, is het merk beslist geen onbekende op de keukenmessenmarkt. Al bij de start van het bedrijf, begin jaren ’80 van de vorige eeuw, kende Spyderco een uitgebreide keukenmessenlijn. Daar Spyderco alleen voor het allerbeste gaat, werden deze messen in Japan gefabriceerd, door een zeer hoog aangeschreven messenfabriek. Tot deze relatie op de klippen liep. Maar Spyderco is terug van weggeweest. Het resultaat? Verbeterde versies van de decennialang zeer gewaardeerde keukenmessen, allemaal gefabriceerd in de Japanse messenhoofdstad Seki.
ONTDEK
BRADFORD KNIVES
Topkwaliteit uit de USA
De vaste messen van Bradford Knives spreken enorm tot de verbeelding. In Amerika gemaakt, van fijne staalsoorten als M390 en CPM 3V. Serieus spul. Verkrijgbaar in veel formaten en varianten, dus zit er altijd wel iets voor jou bij. De eerste reacties zijn al positief, en wij zijn fan.
ONTDEK NU
FENIX-HOOFDLAMPEN
Waarom zijn ze zo goed?
Als je je verdiept in hoofdlampen kom je verschillende merken tegen. Het ene merk beweert nog beter dan het andere te zijn. De prangende vraag die nog niet beantwoord is, is waarschijnlijk: Waarom zijn Fenix-hoofdlampen zo goed? Daar geven we je graag antwoord op. Lees gauw verder en ontdek welke Fenix-hoofdlamp een plekje op jouw voorhoofd verdient. Ontvang bovendien tijdelijk een gratis Fenix APB-20 opbergtas bij aanschaf van een Fenix HL12R, HL18R of HM65R hoofdlamp.
LEES VERDER
Gratis verzending vanaf € 50,-
Retourneren binnen 30 dagen
Achteraf betalen
KEUKEN­MESSEN PANNEN
MESSEN SLIJPEN ZAK­MESSEN
MULTI­TOOLS ZAK­LAMPEN
VERRE­KIJKERS OUTDOOR
VOLG ONS
F
 
I
 
T
 
Y
KNIVESANDTOOLS.BE
KATO Group B.V.
Laan van Westenenk 8, 7336 AZ Apeldoorn, Netherlands
Uitschrijven