Je wekelijkse FietsActief-nieuwsbrief vol fietsinspiratie
EXTRA!

EXTRA!

Bij FietsActief 3: Fietsvakantiespecial vol routes in binnen- en buitenland
FietsActief
Nieuw nummer
Nieuwe routes

FietsActief nummer 3 is met z'n tweetjes! Het zit weer bomvol routes én heeft een aparte, 84 pagina's dikke bijlage: de Fietsvakantiespecial. Daarin meer dan 5000 kilometer aan fietstrajecten in binnen- en buitenland die je, helemaal of deels, kunt rijden. Ideaal voor een korte of lange fietstrip - van de Elfstedenroute tot de Elberadweg. 

Met FietsActief 3 zelf kun je ook goed voort, zowel in als naast het zadel. Toer door magisch Oudewater; langs de oude heksenwaag en de waterijke polder. Geniet van de vier afwisslende knooppuntroutes in de Gelderse Streken of rijd het smakelijke, culinaire traject rond Bergen op Zoom. 

Ook nemen we je mee naar het sprookjesachtige Duitse Hessen, bakermat van de gebreders Grimm, en tonen we de Oostzeeroute in Denemarken. Tot slot tips voor de gloednieuwe Grensroute, alles over de riemaandrijving én drie innovatieve e-bikes uitgelegd.

FietsActief
Op zoek naar
Een fietsbestemming

In Grand Est, de regio in het noordoosten van Frankrijk, ligt de start van de Maasfietsroute. Al rijdend door de Champagne, Lotharingen en de Ardennen tref je spectaculaire vergezichten en heb je het water altijd in de buurt. Een groot deel van de paden zijn er bovendien vlak en klimvrij. En wist je dat het gebied een verborgen geschiedenis heeft? Wil je die ontdekken, dan stap je naar binnen op deze plekken...

FietsActief
Foto maken onderweg?
8 simpele tips

Al die mooie fietstochten die je maakt, waar blijven ze? Hopelijk zitten ze goed in je geheugen gegrift om op een regenachtige dag aan terug te denken. Handig geheugensteuntje daarbij: mooie foto's van je fietsuitjes. Maar dan moet je die wel kunnen maken. Deze 8 basistips zijn een prima startpunt.

FietsActief
Drie troeven
Van de Brabantse Wal

Met de monumentale stad Bergen op Zoom als uitgangspunt heb je met het landschap rond de Brabantse Wal een fietswalhalla aan je wielen liggen. De stad en de fraaie omgeving zijn twee van drie redenen waarom je er wil fietsen. En ook reden nummer drie streelt je zintuigen.

FietsActief
Ben jij een fietsliefhebber?

Geef jezelf dan een cadeau waarmee je fietsseizoen niet meer stuk kan. Dan geniet je een jaar lang van unieke routes, reizen, fietstips, het streekgidsje én het online route-archief. FietsActief wijst je de weg!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer