Maak kennis met de TurboTronic LZ6 draadloze steelstofzuiger met laserlicht ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌  ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 

Maak kennis met de TurboTronic LZ6 draadloze steelstofzuiger met laserlicht

Bekijk in browser

Dagelijks de beste aanbiedingen!

Weg met het (on)zichtbare stof dankzij de LZ6

Maak kennis met de TurboTronic LZ6 draadloze en oplaadbare stofzuiger, een krachtige stofzuiger met laserverlichting die verborgen stof onthult. De lichtgewicht stofzuiger kan worden gebruikt om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. Transformeer gemakkelijk naar handstofzuiger voor meer schoonmaakopties.

Groen laserlicht onthult microscopisch stof

Het evolutionaire vermogen van het menselijk oog om groen licht op te vangen, maakt het helderder zichtbaar dan andere kleuren, waardoor het contrast wordt versterkt en verborgen stof duidelijk zichtbaar wordt. Met een op maat gemaakte lens wordt het licht uitgespreid in een waaierpatroon, waardoor fijnstof oplicht en opvalt vergeleken met het oppervlak waarop het zich bevindt. Met deze techniek onthult de stofzuiger zelfs de kleinste stofdeeltjes, wat essentieel is voor een grondige reiniging.

Krachtige stofzuiger met lange gebruiksduur

De TurboTronic LZ6 steelstofzuiger met laser en handstofzuiger heeft een krachtige nominaal vermogen van 120 W en een zuigkracht van 35 W. Stel de stofzuiger in op een zuigniveau naar wens, te kiezen: hoog, midden of laag. Je kunt tot wel 40 minuten aaneengesloten stofzuigen op de laagste stand, op de middelste stand 30 minuten en op de hoogste stand 20 minuten. 

Lichtgewicht design & stil 

Om je huishoudelijke taken zo gemakkelijk mogelijk te maken, is de steelstofzuiger lichtgewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Met een gewicht van slechts 2,7 kg beweeg je hem gemakkelijk van ruimte naar ruimte. Bovendien heeft de stofzuiger, verkrijgbaar in zwart of rood, een stille werking. Met een maximaal geluidsniveau tot 80 dB stoort de steelstofzuiger amper bij het doen van zijn werk.  

Nu voor € 129,99

Scoor altijd

de goedkoopste deals

Gemakkelijk

achteraf betalen

Ruim 41.500 reviews

op Trustpilot