Deze zomer in Carré: Hans Klok & Oscar - Scapino Ballet met Blaudzun
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webversie Afmelden
THE ANALOGUES - ABBEY ROAD/LET IT BE

THE ANALOGUES - ABBEY ROAD/LET IT BE

VRIJDAG 6 DECEMBER 2024

The Analogues spelen de iconische Beatles-albums Revolver & Sgt Pepper. Integraal, met blazers en strijkers en met behulp van hetzelfde instrumentarium dat The Beatles destijds gebruikten.

Revolver markeert het moment dat The Beatles besloten dat de studio voortaan hun werkterrein zou zijn, Op Sgt Pepper kwam die ’nieuwe’ manier van muziek maken tot wasdom. Het gevolg was dat The Beatles deze complexe muziek niet live konden reproduceren. Het is de missie van The Analogues om dat alsnog te doen.

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 
MAX RICHTER WORLD TOUR

MAX RICHTER WORLD TOUR

DONDERDAG 28 NOVEMBER 2024

Richter staat bekend als een van de meest invloedrijke en gesprezen componisten van zijn generatie. Naast het creëren van negen studio-albums heeft Max Richter ook talloze succesvolle samenwerkingen gehad. Max Richter komt in het kader van het aankomende album In A Landscape op 28 november naar Carré. Zijn langverwachte album zal op 6 september dit jaar verschijnen.

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 
RUNDFUNK - SCHAU

RUNDFUNK - SCHAU

26 FEBRUARI T/M 9 MAART 2025

Wegens grote vraag speelt Rundfunk 5 t/m 7 en 9 maart 2025 extra voorstellingen van Schau! Deze derde productie van Rundfunk wordt daarmee hun eerste reeks in Koninklijk Theater Carré. 

Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 

DEZE ZOMER IN CARRÉ

 
HANS KLOK - FACE THE FUTURE

HANS KLOK - FACE THE FUTURE

7 T/M 25 AUGUSTUS 2024 | KAARTEN VANAF €26,50

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het toneel van Carré met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 
OSCAR - SCAPINO BALLET MET BLAUDZUN

OSCAR - SCAPINO BALLET MET BLAUDZUN

18 T/M 29 SEPTEMBER 2024 | KAARTEN VANAF €19,00

De succesproductie Oscar keert in 2024 terug naar Koninklijk Theater Carré. De voorstelling, gemaakt in 2022 ter ere van het 135-jarige bestaan van Carré, is een hommage aan Oscar Carré, met dans, theater, circus én livemuziek. Beleef Oscar in de beroemde piste-opstelling van Carré, waar hij triomfen vierde met zijn circus- en paardenshows. 

Met het voltallig dansersensemble van Scapino, acht circusartiesten van Codarts Circus, Blaudzun en zijn vijfkoppige band smelten in Oscar vele disciplines samen. In 2022 waren alle achttien voorstellingen in de piste van Carré uitverkocht. Het publiek gaf Oscar een 9.1 als waarderingscijfer.

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 
CARRÉ BEZOEKERSPANEL

CARRÉ BEZOEKERSPANEL

Lijkt het u leuk om af en toe met ons mee te denken over ons theater, de voorstellingen, horeca maar bijvoorbeeld ook over het merk Carré? Twijfel niet en meld u aan voor ons bezoekerspanel.

MEER INFORMATIE 
 

VACATURE: MANAGER SERVICE & SUPPORT

De afdeling service & support is onderdeel van het operationele team dat zich bezig houdt met de bezoekerservaring bij de voorstellingen. Als Manager Service & Support ben je een inspirerende leider voor het team. Lees hier meer over deze vacature.

BEKIJK VACATURE 

STAGE LOPEN IN CARRÉ?

Carré vindt verbinding met het beroepsonderwijs belangrijk. Zoek jij een stage? Bij Carré krijg je de kans om het verschil te maken in het mooiste theater van Nederland. Momenteel zijn er stageplekken beschikbaar voor verschillende functies.

BEKIJK VACATURES 

OOK IN CARRÉ

 
SIX

SIX

WOENSDAG 6 T/M ZONDAG 10 NOVEMBER 2024

In de wereldwijde hitmusical SIX pakken de zes ex-vrouwen van de Britse koning Henry VIII de microfoon en vertellen ze – eindelijk – hun verhaal. Aan de hand van nummers geïnspireerd door popiconen als Beyoncé, Adele en Ariana Grande probeert elke queen te bewijzen dat zíj het toch wel het zwaarst had met ‘de meest beruchte ex van het afgelopen millennium’.

BESTEL KAARTEN 
MEER INFO 
 
AGENDA   PLAN UW BEZOEK    STEUN CARRÉ    CONTACT
VOLG CARRÉ ONLINE VIAFTIII

Afmelden

 

Bekijk hier de algemene bezoekersvoorwaarden en het privacy statement van Koninklijk Theater Carré. De algemene bezoekersvoorwaarden van Carré maken deel uit van het toegangsbewijs en zijn van toepassing op alle diensten van Carré.