Het NR 1 platform in commercieel vastgoed

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier.
 

 

NIEUW: Vastgoedmarkt Ontbijtsessies aan de Zuidas

 
Beste heer/mevrouw,
 
Graag informeren we u over een nieuw event van Vastgoedmarkt. Gedurende de ochtend verzorgen we een heerlijk ontbijt, gevolgd door een programma met interessante sprekers. Na afloop is er ruimschoots de gelegenheid om te netwerken.

Vastgoedmarkt Ontbijtsessie - Thema Retail
 Dinsdag 7 november van 8.00 - 11.00 uur
Hoofdkantoor JLL - Amsterdam

 
Het programma
Het retaillandschap in een aantal Nederlandse steden verandert met de komst van Hudson's Bay. Hoe precies, wordt bepaald door de strategie van deze nieuwe toetreder. Wat is de visie van Hudson's Bay op de Nederlandse winkelsteden en hoe ziet de toekomst eruit? Hoor het zelf van director Store Operations Edwin Boer van Hudson's Bay.
 
De Portugese tassen- en accessoireketen Parfois opende onlangs zijn vijfde vestiging in Nederland. Naast een sterke online-aanwezigheid zoekt deze retailer meer fysieke power in de winkelstraat, met nog eens vijftien vestigingen op het verlanglijstje. Robert-Jan Visser van de Nederlandse Parfois-operator Parfection vertelt over zijn vastgoedstrategie en -plannen.
 
Hoe ziet de ranking van Nederlandse winkelsteden 2017 eruit? Welke steden blinken uit in kracht en waarom? Senior onderzoeker Michiel Boonen van de internationale vastgoedadviseur JLL presenteert zijn onderzoek naar Nederlandse winkelsteden.

Een vastgoedexpert ondervraagt deze sprekers en een retailbelegger in een puntige paneldiscussie en modereert vragen uit de zaal. Deelnemers ontvangen bij vertrek een gedrukt exemplaar van het onderzoek Retail Ranking. Bekijk het volledige programma.
 
Aanmelden
De kosten voor deze inspirerende retail-sessie: € 295,- p.p.
Abonnees van Vastgoedmarkt ontvangen
 € 50,- korting: € 245,- p.p.

Let op: er is plaats voor max 80 personen, dus snel aanmelden wordt geadviseerd!
 
 
Meer informatie over de ontbijtsessie kunt u lezen op onze website.
We hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor de ontbijtsessie op 7 november.

Met vriendelijke groet,
 
Johannes van Bentum
Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Afmelden voor actiematige e-mails op het gebied van Vastgoed.

Contact | Disclaimer | Privacy