Nieuw zomerkamp, nieuwe locatie, nieuwe wereld deal!!

1 maand geleden
  • Html
  • Tekst
Lees meer over onze nieuwe locatie op de Sportcampus van de TU Delft. En de werelddealweken zijn gestart, welke zomerkamp kan je met korting boeken?!
Bekijk deze mail online
Nieuw kamp op een nieuwe locatie!
Hoi Vinea-fan, 
Een nieuw zomerkamp op een geweldige nieuwe locatie! TU Delft kamp. Speciaal voor techniek liefhebbers en knappe koppen. Overdag van alles te weten komen over 3D in het ACT-Lab en 's avonds slapen op de sportcampus 'X'. En van 9 t/m 16 mei kan je dit zelfs boeken met de Wereld Deal Weken-korting, dus...is dit iets voor jou, pak die korting dan mee! Oók met korting en op de Veluwe hebben we voor de  (junior) wetenschappers, het Zo Zit Dat Zomerkamp!
Tót van de zomer...nog maar een paar weken te gaan.
Groeten van het Vinea Tech-team
Wereld Deal Weken. De komende weken staan elke keer twee ViNEA "Werelden" in het zonnetje. Van donderdag 9 mei t/m donderdag 16 mei zijn de SMART zomerkampen en de TAALreizen aan de beurt.
Boek je een SMART of een TAAL vakantie, dan krijg je €35 korting per boeking bij 7+ dagen (gebruik code WereldDeal197ST) en €20 korting per boeking van 5 dagen of korter (gebruik code WereldDeal194ST). De korting is niet stapelbaar.
Het TU Delftkamp!

Wetenschap saai? Alleen voor nerds? Niets is minder waar, science en techniek is hot! Tijdens deze week op de TU Delft ontdek je hoe leuk science kan zijn. In het ACT-lab (Arts, Crafts & Technology) volg je workshops van experts en kom je er achter hoe 3D-printen werkt. Als je eenmaal alles over 3D weet ga je aan de slag met je eigen 3D-dier. Deze ontwerp, programmeer en bouw je helemaal zelf met behulp van een digitale lasersnijder.

En dat is nog niet alles. Is je 3D-dier helemaal af, dan is het natuurlijk tijd om hem te customizen.  Hij moet wel een beetje opvallen in je kamer. We voegen LED-verlichting toe die je zo kan programmeren dat hij reageert op beweging of aanraking. 

Naast de workshops in het ACT-lab brengen we ook veel tijd buiten door. We verblijven namelijk midden op de campus van de TU Delft, omringd door sportvelden. En we brengen ook nog een bezoekje aan de universiteitsstad Delft.
Meer details weten? Klik hier!

Het Zo Zit Dat Zomerkamp!

Tijdens het Zo Zit Dat Zomerkamp gaan we aan de slag met alles wat te maken heeft met de natuur, techniek en wetenschap samen met je kampgenoten! Je verblijft in een supergezellige groepsaccommodatie op de Veluwe, direct aan het bos. De perfecte plek voor het Zo Zit Dat Zomerkamp.
Ontdek de natuur tijdens de survivaltraining, waarin je alles leert over het overleven in de natuur. Ontdek jouw sterrenbeeld in de sterrenhemel en bouw een stevige hut van alles wat je kan vinden in de natuur. Verder komt Mad Science langs en leer je van een echte professor allerlei wetenschappelijke proefjes. Of speel zelf de uitvinder tijdens het bezoek aan de Uitvinderij.
Natuurlijk is er ook alle tijd om lekker vakantie te vieren: we roosteren marshmallows boven het kampvuur, brengen een bezoekje aan het zwembad of spelen een van de ontelbare bosspellen. 
Meer details weten? Klik hier!

Proefjes doen met Mad Science
**OOK NIEUW**OOK NIEUW**OOK NIEUW**OOK NIEUW**OOK NIEUW**

Tijdens onze kids zomerkampen horen wij ouders dikwijls zeggen: 'Dit is leuk, ik wil ook wel meedoen'! Dat snappen we wel, want wie heeft er nou geen zin in even weg zijn van huis, actief bezig te zijn in de buitenlucht, alleen maar plezier met leeftijdsgenoten en onvergetelijke herinneringen voor later?
Met ViNEA Family kan dat nu ook met je kind(eren) samen. Wat dacht je van een watersportvakantie aan de Franse westkust? Of een weekend leren zeilen met je kinderen in Friesland, surfen op Strand-Horst of met het gezin op outdoor avontuur in de Ardennen? Voor alle ins & outs: www.vinea.nl/family

Wil jij het echte Vinea-gevoel eens ervaren? Kom dan naar onze Vinea On Tour dagen!
Meld je snel aan!
www.vinea.nl - info@vinea.nl - 030-22 70 680
Wijzig voorkeurenAfmelden

Deel deze nieuwsbrief op

Gerelateerde nieuwsbrieven

Vinea.nl

Categorieën: Buitenland Recreatie Reisbureau Stad | Plaats | Dorp Vakantie Watersport | Boten Wintersport | Sneeuw
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

© 2019