Beste John ,

Deze maand presenteren we je onze nieuwe app, onze nieuwe boeken en een selectie van onze nieuwe (online) activiteiten. Heb je problemen met het inloggen in Mijn gegevens? Ook het wachtwoord is nieuw. Voorheen was dit je geboortedag en geboortejaar. Nu is het je geboortemaand en geboortejaar. 

Tot ziens!
de Bibliotheek Eindhoven
-

Licht in het hoofd - Zo 1 november 14:30 tot 17:00 uur, Online

Met Henk van Straten, Eva Meijer, Marieke Stam en Patricia Idsinga. Books on Tour staat in het teken van depressies en creativiteit. Onder het motto Licht in het Hoofd maken we daar geen zwaarmoedige aangelegenheid van. Integendeel. Omdat vrijwel elke schrijver maar al te goed weet dat de afwisseling van somberheid en euforie een bron van inspiratie en creativiteit kan zijn.
-
-

Slaap en de hersenen - Do 5 november, 20.00 uur, Online

Wat is goede en slechte slaap? Hoe regelt de biologische klok het slaap-waak ritme in onze hersenen? En wat gebeurt er tijdens slaap allemaal in de hersenen? De hersenstichting vertelt je in dit webinar waarom slaap zo belangrijk is. Ook geven ze tips over wat je zelf kunt doen om je slaap te verbeteren.

-

Pubers! - Di 10 en Zo 15 november, Online

Deze maand delen twee puberdeskundigen hun kennis. Op dinsdag 10 november verzorgt Marina van der Wal een online Masterclass over 'Het zelfvertrouwen van een puber'. Wil je weten waarom pubers vergroeid lijken met games? Kijk dan zondag 15 november naar de vrolijke presentatie van Aletta Smits (van Het Puberbrein). 

-


-

Maand voor verbinding - Di 3, 10, 17 en 24 november, 19.30 uur, Online

Het zijn lastige tijden. Corona en andere wereldwijde uitdagingen triggeren onze angsten en onzekerheid. Hoe houden we het hoofd koel en het hart warm? Geef jezelf en de wereld een cadeautje en doe mee aan de online trainingen van De Liefdesdokter. Elke avond leer je over, en oefen je met Verbinden.

-
Kom je naar de bibliotheek? Bekijk alle maatregelen en bereid je bezoek voor.

-
Je ontvangt deze e-mail omdat je hebt aangegeven de algemene nieuwsbrief van de Bibliotheek Eindhoven te willen ontvangen. Klik op een van de onderstaande links om je voorkeuren te wijzigen of af te melden.

Afmelden Wijzigen gegevens Reageren