NIEUWE BEVESTIGINGEN VOOR LOWLANDS

 

Namentijd! Vandaag worden 16 acts aan het muziekprogramma toegevoegd:

Bastille, Cypress Hill, London Grammar, Michael Kiwanuka
Architects, Billy Talent, Future Islands, Glass Animals, Nina Kraviz, Robert Hood (DJ-set), Talaboman, Baloji, Denzel Curry, Palace, shame, SMIB

Op het volledig vernieuwe www.lowlands.nl lees je alle uitgebreide info, staan foto's, video's en natuurlijk veel tracks. Alle tot nu toe aangekondigde acts kun je ook via de LL17 Spotify Playlist beluisteren.

 

NIEUWE WEBSITE LIVE
Vanaf nu kun je op het volledig vernieuwde www.lowlands.nl terecht voor al je essential Lowlands informatie. De nieuwe huisstijl is ontworpen door Hansje van Halem ism Just van Rossum en de techniek is verzorgd door Fabrique. Happy surfing!

 

VERKOOP GLLAMCAMP GESTART
Kamperen op Lowlands is natuurlijk hartstikke gezellig maar als je behoefte hebt aan wat meer luxe of gewoon geen zin hebt om met je tent te sjouwen, boek dan een accommodatie op de Gllamcamp!

Dit jaar bevindt de Gllamcamp zich naast de Camper Camping en hij is opgedeeld in twee gebieden: de Gllamcamp Basic en de Gllamcamp DeLLuxe. Een aantal typen accommodaties is inmiddels uitverkocht. Kijk voor uitgebreide informatie en een overzicht van alle accommodaties op Gllamcamp.nl


KAARTVERKOOP
Sinds maandag 30 januari zijn de reguliere festivaltickets in de verkoop. De kaarten van de Jubileum-actie en de Early Bird's zijn er namelijk doorheen en daarmee was 52% van de beschikbare tickets verkocht.

Een festivalticket kost €175,- (excl. servicekosten) voor drie dagen en nachten Lowlands, een plek op de camping en vervoer per pendelbus van/naar NS-station Dronten of Lelystad.

De voordelige groepstickets zijn ook beschikbaar: bestel 10 tickets en betaal per ticket nog steeds de Early Bird-prijs van €165,- (excl. servicekosten)!
 
Vergeet je Parkeerticket niet en de Camper Camping-tickets zijn ook verkrijgbaar. Meteen je vervoer regelen kan ook: koop hier voor slechts €19,- een Lowlands-treinretour of laat je vorstelijk, maar tegen een vriendenprijsje rijden door de bussen van Event Travel.
 
Officiële tickets worden alleen via Ticketmaster verkocht. Het is mogelijk je festivalticket in delen te betalen, meer info hierover lees j e in de bestelmodule op Ticketmaster.


BLIJF OP DE HOOGTE!
Blijf ook op de hoogte via Facebook, Twitter en Instagram en beluister alle bevestigde acts via de LL17 Playlist op Spotify.

 

 
     
 
     
     
Copyright © 2017 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl