Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browser
Fiets

Gesink's fiets in 2019?

Bianchi Oltre XR4 Disc

Dit jaar reden de mannen van Lotto-Jumbo met de reguliere versie van de XR4. Er is nu ook een XR4 Disc, wordt dit de teamfiets van Lotto-Jumbo voor 2019? Of beter gezegd: Jumbo.
Hij heeft de looks van de XR4, maar is uiteraard opnieuw ontworpen. We konden zeer kort spelen met een van de eerste complete XR4 Disc racers in Nederland. Een maatje 55, compleet met Ultegra Di2. 52/36, 11/28, 160 mm schijven, Fulcrum Racing Quattro DB, 25 mm Vittoria banden, Fi’zi:k zadel en het Metron stuur.

Fiets

compleet overzicht

Strandrace kalender 2018/2019

De eerste strandraces zijn al weer achter de rug. Met afgelopen weekend Hoek van Holland- Den Helder als voorlopig hoogtepunt. Winst was er voor Thijs Zonneveld en Riejanne Marcus.

Zin om zelf ook eens aan een strandrace mee te doen? Een leuk klein evenementje of iets megagroots als de Egmond-Pier-Egmond waar duizenden mensen aan mee doen? Op onze site vind je nu de complete agenda voor alle strandraces in Nederland en België in het seizoen 2018/2019.

Fiets

gewoon beginnen

Starten met crossen

Het is niet heel moeilijk om te beginnen met wielrennen. Je koopt een racefiets, een helm en meer heb je eigenlijk niet nodig. Bij het veldrijden is dat niet anders, maar de stap om daadwerkelijk met veldrijden te beginnen is een stuk groter. Zo ook voor Michael. Hij trekt de stoute schoenen aan en begint gewoon met veldrijden. Ervaring? Geen. Weet hij wat hem te wachten staat? Nee. In zijn blog neemt hij je maandelijks mee in zijn ‘avontuur’ en vertelt waar je als beginnende veldrijder allemaal op stuit.

Heb je een moment?

Ontvang een gratis Tacx Momentsleutel

Nu jouw fiets langzaam maar zeker in z'n winterstand gaat is het de hoogste tijd om 'm eens goed na te lopen. Je ontvangt nu een gratis Tacx Momentsleutel (t.w.v. €95) bij een jaarabonnement op Fiets voor slechts €95. Een korting van maar liefst 47% op de totale winkelwaarde.

Fiets
Fiets

advertorial

Agu Trend collectie

Met de Trend collectie speelt AGU in op de laatste ontwikkelingen, zowel op design als functionaliteit en techniciteit. In deze lijn vind je bijzondere designs in zowel felle als ingetogen kleuren gecombineerd met bijzondere graphics. Zoals de opvallende fietskleding uit de Hexa Camo serie voor heren. Daarnaast zijn er ook twee verschillende dames series. De opvallende en kleurrijke Tile serie en de stoere Fiësta serie met tof design. 

Fiets

nu ook 12 speed

Review: XTR M9100

Met een 10-51 cassette (of een 10-45), nieuwe remmen, boterzacht schakelen en een fluisterstil freewheel is de nieuwe Shimano XTR groep weer helemaal bij de tijd. En leverbaar in 1x én 2x. Rob nam de groep in het prachtige Slovenië al even goed onder handen. Zijn bevindingen lees je in de uitgebreide review op onze site.

Fiets

Advertorial

FIETS 500

Wat is er nu mooier dan een Alpencol op te stomen, met power in de benen? Genieten van het uitzicht, de rust en de stilte van het berglandschap?

Deze grote, allesomvattende collengids van de mooiste fietslanden van Europa is een bundeling van vijf kleine berggidsjes die we in de loop van de jaren hebben uitgegeven. We hebben er van alle landen 25 nieuwe cols bij gedaan.

Fiets

met Trainings- & Voedingsgids 2019

Fiets editie 11

In deze editie van Fiets:

  • Test Aero racers: 4 nieuwe en vernieuwde 2019-racers met schijven die gemaakt zijn om in de wind te spelen
  • Test MTB: de nieuwe Cannondale Habit
  • Test MTB winterschoenen, we testten negen exemplaren, welke blijft het langst droog en warm
  • Reisverhaal. Prachtige routes door de Italiaanse regio Valsugana
  • Reisdossier. Alpenexpeditie, adembenemende reportage met de MTB naar de 3747 meter hoogte
  • En natuurlijk 16 pagina’s professioneel wielrennen powered by Procycling

In de 108 pagina’s dikke Fiets Trainings- & Voedingsgids veel tips, adviezen en trainingsschema’s voor een nieuw fietsseizoen!

Wat vind je van deze e-mail?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter
Copyright © 2018 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer