Nieuwe Calefax live track, Pelgrimage en een speciaal aanbod..

1 jaar geleden


Text only:

View this email in your browser
 13 februari 2017


Pelgrimage, concerttournee vanaf maart
met muziek van o.a. Liszt, Buxtehude, Bach en Pärt
Het nieuwste concertprogramma van Calefax in de komende maanden is geïnspireerd op ervaringen en gedachtes van reizigers. Met muziek van Liszt, Buxtehude, Bach en Pärt, maar ook bijzondere arrangementen van Middeleeuwse Pelgrimsliederen en Ground Bass van de 35-jarige componist Francesco Tristano.
Concerttournee vanaf 18 maart t/n 2 juni 2017 door heel Nederland. 
MEER INFO
Free download: Addio, dolce mia vita
Om de maand deelt Calefax een live track uit zijn archieven. Deze maand is dat Gabrieli's Addio, dolce mia vita in een arrangement van Raaf Hekkema. Calefax speelde dit werk samen met Cappella Amsterdam in het programma Rietzangers (Waalse Kerk, februari 2004).
Raaf Hekkema over deze uitvoering: ‘’In dit programma werkten voor het eerst samen met een grotere groep dan wijzelf. Dit riep allerlei vragen op: Waren wij begeleiding? Moesten we gaan zitten, verspreid door het koor of bij elkaar? Welke klankbalans streefden we na? En in welke mate moesten we ons laten leiden door dirigent Daniel Reuss? Dit alles speelde gelukkig uiteindelijk geen rol in de uitvoering van dit werk waarin er juist sprake is van afwisseling tussen ons en Cappella Amsterdam.’’
Download de track via deze link met je persoonlijke code: c6gr-khs5
 
DOWNLOAD HIER DE TRACK (MET JE CODE)


Tweede druk Calefax en de Caleidoscoop
De eerste luxe editie van het boek 'Calefax en de Caleidoscoop' is bijna uitverkocht en verschijnt nu als mid-price editie. 
Voor vroege bestellers is deze tweede druk tijdelijk in combinatie met een Calefax-cd verkrijgbaar voor een extreem vriendelijke prijs. Wie vóór woensdag 1 maart bestelt, betaalt slechts •• € 15,00 •• (i.p.v. € 22,-) voor het boek ‘Calefax en de Caleidoscoop’ plus een Calefax-cd naar keuze! 
 
BESTEL HIER


More Moving Music - met Jaap Drupsteen
Met het programma ‘More Moving Music’ gaat een lang gekoesterde wens in vervulling: een samenwerking met vormgever en videokunstenaar Jaap Drupsteen. Met muziek van Nicole Lizée, Bryce Dessner, Kevin Volans, Willem Jeths en Erik Satie, concerttournee in mei 2017!
MEER INFO
Bekijk de volledige concertagenda van Calefax hier
Facebook
Twitter
Website
Instagram
Copyright © 2017 Calefax, All rights reserved.
U heeft in een eerder stadium aangegeven dat u onze nieuwsbrief wilde ontvangen.
Our mailing address is:
CalefaxPiet Heinkade 5Amsterdam, 1019 BR Netherlands
Add us to your address book
unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018