Nieuwe clubtour, Als Ze Danst en nominatie Televizier-Ring Talent Award

7 jaren geleden


Text only:

Ga naar de webversie »
 
Clubtour Armen Open 2012
 
 

Na de kroegentour van The Monkey Sandwich Band, het stadion en de festivals gaat Guus in het voorjaar van 2012 met zijn band terug naar de popzaal! De clubtour is vernoemd naar het gelijknamige #1 album dat Guus eerder dit jaar heeft uitgebracht; Armen Open.
“We hebben er ernstig veel zin in! De clubtour van 2008 zit bij ons allemaal nog vers in het geheugen en was zo onwijs leuk. Dat smaakte naar meer. En het publiek waardeert het ook om ons in die zalen te zien. Het is toch een stuk intiemer en meer onbevangen dan een stadion of een groot festival.” aldus Guus.
Eerder deze maand kondigde Meeuwis aan een eenmalig concert te geven in de Amsterdamse poptempel Paradiso op 4 november. Deze show was binnen een kwartier uitverkocht. De kaartverkoop voor de clubtour in 2012 start morgenochtend 8 oktober bij de bekende voorverkoopadressen en via Guusmeeuwis.nl. Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij!


Dinsdag 6 maart
Den Haag - Paard van Troje
Maandag 12 maart
Utrecht - Tivoli
Dinsdag 13 maart
Utrecht - Tivoli
Woensdag 21 maart
Groningen - Oosterpoort
Maandag 26 maart
Tilburg - 013
Donderdag 29 maart
Hengelo - Metropool
Dinsdag 3 april
Amsterdam - Paradiso
Woensdag 4 april
Amsterdam - Paradiso
 
 
 
»Naar de clubtour van Guus
 
 
 
 
 
Een liedje voor Sarah: Als Ze Danst
 
 
De nieuwe single van Guus Als Ze Danst is verkrijgbaar! “Het liedje heb ik geschreven voor mijn dochter Sarah en veel van jullie zullen ‘m waarschijnlijk al kennen. In het stadion hebben we ‘m namelijk als aller aller-, laatste nummer van het concert gespeeld. Achteraf misschien niet de meest handige keuze omdat deze meneer toen wel even met een brok in mijn keel stond te zingen, maar ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. En gered, haha!”
 
 
 
»Download Als Ze Danst
 
 
 
 
 
Nominatie Televizier-Ring Talent Award
 
 
Guus is genomineerd voor de Televizier Talent Award. Dankzij de vele stemmen die jullie hebben uitgebracht is hij nu één van de laatste drie kanshebbers. Dat hij ooit in aanmerking zou komen voor een Televizier Talent Award had Guus zelf nooit verwacht; “Ik weet niet waardoor ik het meest verrast ben; de nominatie op zich of het feit dat ik op mijn 39e nog in aanmerking kom voor een Talent prijs, haha! Tot de vraag kwam of ik ‘Ik Hou Van Holland’ wou doen dacht ik überhaupt weinig na over een carrière op televisie, laat staan dat ik er een prijs mee zou kunnen winnen. Maar nu ik kans maak om de Televizier Talent Award te bemachtigen wil ik ‘m natuurlijk ook hebben! Al zal ik niet te erg teleurgesteld zijn als Erik Dijkstra of Rámon Verkoeijen met de prijs naar huis gaat. Ze verdienen ‘m allebei!”
De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala op vrijdag 21 oktober, dat door de AVRO live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam zal worden uitgezonden op
Nederland 1.
 
 
 
 
mijn account  |  guusmeeuwis.nl  |  contact  |  afmelden  |  aanmelden
 
volg Guus op:  
 
 
U ontvangt de guusmeeuwis.nl nieuwsbrief op dit e-mailadres: Nnewsletter@newslettercollector.com
 

Guusmeeuwis.nl

Categorieën: Bekende Nederlander Artiesten Artiest I Zanger I Band I Muziek Weekend weg Concerten
Leeftijd: 7 t/m 13 jaar 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019