Nieuwe directeur voor De Letselschade Raad

7 maanden geleden


Text only:

Op 1 mei 2018 treedt Remco Heeremans als directeur in dienst van De Letselschade Raad

Stichting De Letselschade Raad


De Letselschade Raad werkt met alle betrokken partijen aan een beter proces van afwikkeling van letselschade. Gezamenlijk streven zij naar meer harmonie, openheid, respect en verbetering van het schaderegelingsproces. Dit alles in het belang van mensen met letselschade.


Remco Heeremans nieuwe directeur van De Letselschade Raad
Den Haag, 20 april 2018
 
Met ingang van 1 mei 2018 is Remco Heeremans de nieuwe directeur van De Letselschade Raad. Heeremans volgt Theo Kremer op die van oktober 2017 tot mei 2018 ad interim de functie van directeur heeft waargenomen. Tot oktober 2017 was Deborah Lauria directeur van De Letselschade Raad.
 
Remco Heeremans is de afgelopen jaren actief geweest in diverse interim-management-, bestuurs- en adviesfuncties. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Koninklijke Metaalunie, NLingenieurs, NVZD en Bouwend Nederland. In al deze functies lag de focus op het zijn van de verbindende schakel tussen diverse en uiteenlopende partijen en organisaties met eveneens uiteenlopende belangen. Remco Heeremans heeft veel bestuurlijke, toezichthoudende en politieke ervaring, onder andere als lid van de Bondsraad en de Raad van Advies van de ANWB, als bestuurslid van diverse beroepsverenigingen en als toezichthouder bij o.a. een schoolvereniging.
 
Ook doceert hij sinds 2004 parttime aan de Academie voor Verenigingsmanagent (AVVM) en de Universiteit Leiden | Campus Den Haag.
 
Remco Heeremans studeerde Politieke Wetenschappen en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden.
This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
De Letselschade Raad · Bezuidenhoutseweg 60 · Den Haag, ZH 2594 AW · Netherlands

Deletselschaderaad.nl

Categorieën: Advocaten
Leeftijd: 14 t/m 18 jaar 19 t/m 30 jaar 31 t/m 64 jaar 65 jaar en ouder

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018