Browser versie
Cavalluna Rotterdam Ahoy
Lieve vrienden en fans van CAVALLUNA,

Het is bijna zover! CAVALLUNA, Europa’s meest geliefde paardenshow, begint over 4 weken aan de nieuwe Europa tour 'Legend of the Desert’. De tour brengt CAVALLUNA van oktober tot juni naar 33 steden, waaronder ook Rotterdam. Op zaterdag 7 en zondag 8 maart 2020 zijn er in Rotterdam Ahoy drie spectaculaire voorstellingen te zien vol grandioze paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek! 

Laat je betoveren door de magie van het verre Oosten! Bekijk de nieuwste trailer van CAVALLUNA 'Legend of the Desert' 

Lees meer
WIN-ACTIE! Whitestar
Ultieme VIP beleving?

Whitestar, dé paardenfilm van Britt Dekker, is 9 oktober a.s. te zien in de bioscoop. Als trotse partner van de film geven wij 3x4 kaarten weg voor de exclusieve première op 8 oktober in Pathé Tuschinski, Amsterdam! Dus wil jij de film als allereerste zien? Ga dan naar de facebookpagina en doe mee met de win-actie! De winnaars worden op 1 oktober a.s. bekend gemaakt onder het bericht.

Maak van je bezoek een compleet verzorgd uitje door te kiezen voor een VIP-arrangement. Naast de beste plaatsen, een CAVALLUNA programmaboek, een borrel/brunch/diner met heerlijke hapjes en drankjes geniet je van vele privileges. Een VIP-arrangement is al te reserveren vanaf € 114,- (incl. BTW) via www.eventim.nl of via tel.nr. 0900-1353 (€0,60 p/m). Laat je betoveren tijdens CAVALLUNA, Legend of the Desert'.

Ga naar win-actie
Bestel VIP-tickets
Cavalluna Rotterdam Ahoy
copyright Rotterdam Ahoy - www.ahoy.nl
Afmelden
Newsletter2019-09-27 17:56:01