Bekijk bijzondere schilderijen van Aleksandra en James
Nieuwe exclusieve schilderijen Nieuwsbrief niet goed zichtbaar?
Bekijk de online versie.
Nieuwe exclusieve schilderijen

Exclusieve schilderijen
Soms plaatsen de kunstenaars exclusieve schilderijen in onze webshop, zoals onlangs Aleksandra en James. Schilderijen waar ze langer mee bezig zijn geweest, met verschillende technieken of materialen, waardoor unieke werken ontstaan. Je kunt deze pareltjes terugvinden in de categorie Exclusieve Schilderijen en onder nieuwe schilderijen. Bekijk ze allemaal eens rustig en laat je verrassen.
Bekijk alle nieuwe schilderijen

Verlichtingsplan voor je interieur
Verlichtingsplan voor je interieur
De sfeer in je woonkamer wordt voor een belangrijk deel bepaald door licht, natuurlijk licht en kunstlicht. Het maken van een goed verlichtingsplan is dus essentieel om de juiste sfeer te creëren in je living. Thera van Assen heeft een blog geschreven met handige tips en ideeën voor de juiste sfeerverlichting.
Lees de blog van Thera

Op die Fiets
Op die Fiets
Onze kunst blogger Walter van Steen is in het dagelijks leven een fanatiek sporter, als je hem al langer volgt in zijn blogs dan is dat geen verrassing. Deze keer stapt hij op de fiets en geniet onderweg van de prachtige natuur. Lees zijn wederom boeiende verhaal nu in onze webwinkel.
Lees de blog van Walter

Nieuwe webwinkel
Nieuwe webwinkel
De laatste maanden hebben we hard gewerkt aan de vernieuwing van onze webwinkel. Een hele klus maar we zijn bijna zover, de lancering zal binnenkort plaatsvinden. We maken ons klaar voor nieuwe spannende ontwikkelingen maar we behouden natuurlijk ook de goede dingen. Zoals de tool 'Voorbeeld in je interieur' die door jullie zeer hoog wordt gewaardeerd. Heb je deze nog nooit gebruikt? Lees dan meer over deze handige tool via onderstaande knop.
Voorbeeld in je interieur
Onze adresgegevens
Chopinstraat 31 - 4837 BD Breda
076-5616538 - info@kunstvoorjou.nl
www.kunstvoorjou.nl

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich heeft aangemeld.
Bekijk de online versie | Uitschrijven | Privacy statement
Nieuwe exclusieve schilderijen