Het laatste nieuws over je favoriete hobby krijg je van Fiets magazine!
Fiets
De snelste gravelracer uit de States
Trek Checkmate

Trek heeft het assortiment gravelbikes uitgebreid met een nieuw model, de Checkmate. Dit is de nieuwe gravelracer, met de nadruk op racen. Dit is de snelste en lichtste gravelbike uit de collectie van de Amerikanen. Tegelijk is de al bestaande Trek Checkpoint aangepast, waarmee deze wat meer opschuift richting het bikepacken en avonturen beleven.

Fiets
Zwitsers zakmes op wielen
Scott Spark RC Worldcup

Anno 2024 is mountainbikelegende Nino Schurter iets minder dominant dan in zijn beste jaren. Maar hoe zit het met de Scott Spark waarop hij in zijn lange carriére vaak reed? We namen de proef op de som. Lees de uitgebreide review op onze site.

Fiets
Onderzoek bewijst het
Fietsen maakt je slimmer

Wielrennen geeft je benen van staal en de longinhoud van een renpaard, maar doet het ook iets met je hersenen? Onderzoek wijst uit dat intensieve lichaamsbeweging net zo goed is voor je brein als voor je body… 

Advertorial
Fiets
Vuelta Deal: 50% korting op een abonnement

Alleen tijdens de Ronde van Spanje kun je gebruik maken van onze fantastische aanbieding: Een jaarabonnement op Fiets magazine of Procyling met maar liefst 50% korting!

Fiets
Fiets x Le Patron

De Tour de France Femmes bracht ongeëvenaarde spanning met een prachtige strijd tot de laatste meters op de Alpe d’Huez. Met slechts 4 seconden verschil kon het haast niet spectaculairder! Om deze geweldige editie van de Tour de France Femmes te vieren ontvang je nu 35% korting op ons gezamenlijke ‘Grand Départ’ shirt in samenwerking met Le Patron. Je betaalt slechts €35,- inclusief gratis verzending.

Gebruik de code FTSWMN in je winkelmand. 

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden